Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Dobrev Klára hazugnak nevezi a köztévét, de azért elmegy az esti élő vitára

Újabb súlyos állításokat tett a DK vezetője, Dobrev Klára, aki nem tud pozitívat mondani a köztévéről, mégis elmegy a vitára, ami szerinte nem is vita, hanem egy „kamu műsor”.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője a DK oldaláról is komoly zuhanást lát, miután rengeteg szavazó pártolhatott át Gyurcsány Ferencéktől és a többi ellenzéki párttól Magyarhoz. Dobrev nem így látja, ugyanakkor a számok fogják megmondani, mi a valóság, és hamarosan eljön az igazság pillanata az EP-választással.

Dobrev már karaktergyilkossággal vádolja Magyart, és úgy látja, a Fidesz győzelmét segíti azzal, hogy az új ellenzék akar lenni. Magyar semmi esélyt nem lát arra, hogy a DK valaha leváltsa a kormányt, és a legkisebb mértékben sem működne velük együtt. Ma este a köztévés vita alatt találkozni fognak, és Dobrev már tudja, mit fog mondani az ellenfelének a folyosón, mialatt a Tisza Pártot jobboldalinak nevezte. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Annak ellenére, hogy rendkívül negatív véleménnyel van a köztévéről, mégis elmegy a vitára, de nem hajlandó a mélygarázson keresztül bemenni, csak a főbejáraton.„Felkészültem arra, hogy nem hagynak beszélni. Felkészültem arra, hogy kizárnak a vitából. Mert tudom, hova megyek, ezért semmi tisztességet nem várok olyanoktól, akik 14 éve híreket hamisítanak, és hazudnak milliók szemébe.”

Hazugnak állítja a köztévét, és szerinte kamu a műsor, nincs szó vitáról, mégis ott lesz, és azt állítja, nem fog hallgatni. „Elmegyek a vitára, mert politikusként ez a kötelességem. De egy percig se higgyétek, hogy meghajolok előttük, és az ő szabályaik szerint játszom majd. Mert ez egy hazug tévé, vitának hazudott kamu műsora. És ezt el fogom mondani ott is, és addig fogok beszélni, amíg belém nem fojtják a szót.” – írta a Facebook oldalán.

Ezzel együtt már az ATV-s vitára készül, amiről úgy gondolja, hogy tisztességes vita vár rá a stúdióban, bár közel sem biztos, hogy azon az este ekkora lesz a részvétel. „Nekem a politika nem a celebkedésről, hanem rólatok szól. Én ezzel a felelősséggel megyek ma este az MTVA műsorába. Szombaton pedig nincs több kifogás: az ATV-vitán mindenkinek ott kell lenni, aki érzi ez a felelősséget és szeretné egy tisztességes vitán megmérettetni magát.”

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.