Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

Luxuslakások épülnek a leomlott budapesti tetőtér helyén

Összeroncsolódott személyautó a VI. kerületi Aradi és a Jókai utca keresztezõdésében található ötszintes épületnél, ahol homlokzati fal és tetõszerkezeti elemek dõltek az utcára és parkoló autókra 2022. június 27-én. Az omlás az épület tetejérõl indult el, amely magával sodorta az alatta lévõ erkélyek párkányzatát is, a törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant. MTI/Mihádák Zoltán
not image

Borbély Fanni

2022. június 28. - 16:49

A hétfőn leomlott tetőszerkezet hatalmas riadalmat keltett, a Portfolio pedig most rábukkant a beruházó terveire.

A Portfolio szúrta ki, hogy a beruházó milyen projektet tervez a leomlott tetőszerkezet helyére: a beruházó 70-180 négyzetméter alapterületű lakásokat tervez megvalósítani, amiket mintegy 150 millió forintos ártól kínál eladásra, a legnagyobb lakás ára a 400 millió forintot is meghaladja.

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

A Jókai és az Aradi utca sarkán exkluzív környezetben, műszakilag és esztétikailag a jelen elvárásainak megfelelően megtervezett és kivitelezett luxuslakásokat kínálnak eladásra – írják a projekt lakásainak hirdetésében.

Az UNESCO világörökség részét képező, műemlék védettség alatt álló, Jókai-tér sarkánál elhelyezkedő épület tetőterében 15 lakás épül, melyek tervezett átadása 2022 végén, 2023 elején várható.

70-180 négyzetméteres, egyszintes, illetve belső két- és háromszintes luxuslakásokat építenek, tetőterasszal, télikerttel – 2-2,5 millió forintos négyzetméteráron. Az épület UNESCO-védettség alatt áll, a projektleírás szerint a homlokzatot felújítják.