Több mint 88 millió forintot érő luxusautót loptak el, a tulajdonost összeverték

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A történteket egy biztonsági kamera rögzítette, amelyen látható, amint a maszkos rablók egy garázsban dulakodni kezdenek a férfival.

A Sky News számolt be róla, miszerint két rabló egy 200 ezer fontot érő (több mint 88 millió forint) Aston Martint lopott el az Egyesült Államokbeli Connecticutban. Mindezt úgy, hogy a tulajdonos még a luxusautóban ült.

Soron kívül Szoboszlai is kispadon várja az Európa-liga meccset a Lask ellen

A történteket egy biztonsági kamera rögzítette, amelyen látható, amint a maszkos rablók egy garázsban dulakodni kezdenek a férfival, amiért az próbálja meggátolni, hogy ellopják a kocsiját. Hallható, amint azzal fenyegetőzik, hogy már úton van a rendőrség.

Erre a támadók dühbe gurulnak és ököllel ütni kezdik az Aston Martin tulajdonosát, végül kirángatják a kormány mögül. Ám a férfi továbbra sem hajlandó feladni, az ajtóba kapaszkodik és segítségért kiabál. Ekkor megérkezik a ház egyik lakója, vélhetően a felesége.

A felvételeken a hölgy nem látszik, de hallható, amint pánikba esve kiabálni kezd. Közben az egyik rabló elindul a kocsival, mialatt a társa megpróbálja feltartóztatni a tulajdonost. Végül sikerrel járnak és elhagyják a helyszínt.

A portál szerint a történtek óta sem az autót, sem a gyanúsítottakat nem látták. A helyi rendőrség arra figyelmeztette a környéken élő embereket, hogy hazafelé tartva legyenek nagyon óvatosak, ha pedig veszélyben érzik magukat, hívják a 911-et.