Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Élőben adja a tv Szoboszlaiék visszavágóját az Európa-ligából

Eljött a nagy nap, amikor a Liverpool nekifut egy olyan küldetésnek, melynek ideje alatt gyakorlatilag nem kaphat gólt, mert az a kiesésükbe kerülhet.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Kedden és szerdán a Bajnokok Ligája negyeddöntőjét rendezték meg, és mind a négy mérkőzés drámai végjátékot hozott. A Barcelona és az Atletcio Madrid kedden búcsúztak, ami után Xavi éles kritikákat fogalmazott meg Kovács István játékvezetővel szemben, míg a PSG edzője. Enrique nem akarta véleményezni a bíró munkáját.

Egy nappal később a Manchester City és az Arsenal is elköszönt, így már egy angol csapat sincs ott a Bajnokok Ligájában. Guardiola nem véletlenül volt olyan szomorú, mert abszolúte a kezükben volt a továbbjutásra sorsa, ám mivel Haaland sem játszott jól, még csak az elődöntőbe sem jutottak be, hiába címvédők. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A Liverpool is közel áll a búcsúhoz az Európa-ligában, miután megdöbbentő módon 3–0-ra kaptak ki az Atalanta ellen. Mivel van egy visszavágó Olaszországban, semmi sem dőlt el, de bármi is legyen a végeredmény, az történelmi lesz. Nagy kérdés, hogy Szoboszlai ezúttal kezdeni fog-e, mert a legutóbbi két meccsen a kispadról ugrott be. A mérkőzést az M4 Sport adja élőben 21 órától, előtte pedig jön a felvezetőműsor.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.