Dollár
425,57 Ft
Euró
422,46 Ft
Font
484,70 Ft
Bitcoin
20,121 $

Jó hír, három új üzlettel bővíti magyarországi hálózatát a Lidl

Fotó: Vásárlók a Lidl áruházlánc egyik új üzleténél Belgrádban 2018. október 11-én. A német cég ezen a napon megnyitotta első tizenhat szerbiai diszkontáruházát. (MTI/EPA/Koca Sulejmanovic)
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 17. - 23:05

A hírek szerint a XI. és XIV. kerületben, valamint Érdligeten tervezik a bővítést.

A boltlánc megerősítése után kiderült, három új üzlettel bővíti magyarországi hálózatát a Lidl, amelyeket Zuglóban, a XI. kerületben és Érdligeten fognak megnyitni, bár konkrét dátumokról egyelőre még nincs hír.

Soron kívül Tüntetések miatt részben átalakul Budapest közlekedése

Ennek oka, hogy egy-egy bolt esetében több dolog is hátráltathatja az engedélyeztetést és az átadásra való felkészülést, az viszont már biztos, hogy a XIV. kerületben a Nagy Lajos király út és a Szugló utca sarkán lesz majd egy bolt.

A zuglói üzletnél jelenleg is zajlanak az útépítési munkák és a közműfejlesztések, így akár már ősszel átadásra kerülhet a bolt, valamint az érdligeti és a XI. kerületi boltok is készülőben vannak, ez utóbbi a Budaörsi úton, a volt Baumgartner-autószalon helyén épül meg.

A Napi.hu beszámolója alapján a Lidl jelenleg több mint 190 üzlettel rendelkezik Magyarországon, míg a diszkontriválisok közül a Penny-nek több mint 220, az Aldinak pedig több mint 150 boltja van.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.