Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Lewandowski visszautasította a kritikát, miszerint lekezelően bánt volna Yamallal

A lengyel klasszis alaposan rápirított 16 éves csapattársára.

MTI/EPA/Alejandro Garcia
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár Lamine Yamal bemutatkozása álomszerű volt Barcelonában, a közel 20 évvel idősebb, veterán klasszis, Robert Lewandowski természetesen még feljebb van a ranglétrán. Ám a lengyel reakciója így is sokakat megbotránkoztatott.

Az Alaves elleni győztes meccsen – melyen Lewandowski hosszas gólszünet után ismét csapata vezéregyénisége volt, és két találatot is jegyzett – ugyanis Yamal egy alkalommal nem játszotta meg a labdát a lengyel kérésére, helyette inkább ellőtte azt. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Lewandowski erre dühödten reagált, majd Yamal bocsánatkérő kéznyújtására sem reagált. A spanyol sajtó egyből kikezdte a lengyelt, mondván a fiatal játékos egyik mentoraként jobb példát kellene mutatnia.

A mérkőzés után Lewandowski úgy vélte, hogy nem hagyta figyelmen kívül Yamal gesztusát, mint mondta „néha kiabálok meccs közben, de ez teljesen normális” – írja a 90min.

Később további felvételek láttak napvilágot, amelyeken Lewandowski már sokkal barátságosabban viselkedett a fiatal játékossal, higgadt tanácsait pedig láthatóan örömmel fogadta a 16 éves tehetség.