Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Légpuskával lőtte magát fejbe egy kisfiú Budapesten

Fotó: illusztráció | unsplash
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Az eset szombaton történt, a tíz év körüli gyermek azóta is kórházban van.

Az eddigi információk szerint a kisfiú egyedül játszott az udvaron, amikor a baleset bekövetkezett. Mint a Metropol megírta, a gyerek szülei külön élnek, a fiú láthatáson volt az apjánál.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

A férfi a lapnak elmondta, hogy nagyon megviselték az elmúlt napok, ezért bővebb nyilatkozatot sem szeretett volna adni, az viszont kiderült, hogy az övé volt az a légpuska, mellyel a fiú meglőtte magát.

Az apát gyanúsítottként hallgatták ki

A házban tartózkodó apa nem vette észre az esetet, azt maga a fiú mondta el neki, amikor bement a házba. A gyermek hányingerre és rosszullétre panaszkodott, akit ekkor még nem kórházba, hanem az anyjához vitte a férfi.

Az eset miatt sokkos állapotba kerülő édesanya azonnal hívta a mentőket, a fiút pedig azóta is kórházban tartják. A XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves férfit az ügyben.

Nem ez volt mostanában az egyetlen hasonló eset, szintén a fővárosban egy tinédzser fiú életveszélyes sérüléseket szenvedett még januárban, amikor – szintén véletlenül – fejbe lőtte magát egy gumilövedékes fegyverrel.