Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Lakatos Márk számára nagyon sokszor nem hiteles Tóth Gabi

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lakatos Márk azt mondja, számára nagyon sokszor nem hiteles Tóth Gabi, és ez az, ami nem tetszik neki benne.

Lakatos Márk az elmúlt évek alatt sokakról mondott véleményt, és nem mindenki kedveli őt. Számos kritikát kapott már, legutóbb például Hajdú Péter műsorában voltak éles véleménykülönbségei.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Nem sokkal később külön üzent Hajdúnak, hogy kérjen bocsánatot, de a Frizbi TV házigazdája ezt nem tette meg. Péter elmagyarázta Márknak, hogy miért nem kér bocsánatot, illetve miért nincs oka szégyenkeznie.

Tóth Gabi is volt már Márk célkeresztjében a kritikákat illetően, amiket az énekesnő jól kezelt. Nem ment bele az üzengetésbe, és valljuk be, erősen valószínűtlen, hogy valaha is közös ebédeken fognak részt venni.

Nem sokkal azután, hogy Márknak mennie kellett a Reggeliből, interjút adott a Bestnek. Többek között Tóth Gabi is szóba került, aki nagyon boldog életet él odahaza a családjával, a gyermekével és a férjével.

„16 éves kora óta ismerem Gabit, és komolyan mondom, hogy semmi bajom vele.” – idézte a 24.hu Márkot. „Nekem azzal a médiaperszónával van gondom, akit el akar adni magáról. Az ugyanis nagyon sokszor nem hiteles számomra, ezért állok bele olykor.” – folytatta Lakatos.

Keményen fogalmazott, hozzátéve, Gabi mára egyetlen érzelmet vált ki belőle, a semmit. „Nem foglalkozom vele manapság.” Hogy lesz-e erre reakciója az énekesnőnek, nem tudni, hamarosan ez is kiderül.