Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,48 Ft
Euró
392,41 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
61,617 $

Hajdú Péter üzeni, nem kér bocsánatot Lakatos Márktól

Hajdú Péter videóban üzent Lakatos Márknak, egyértelművé téve, nincs miért szégyellnie magát, és nem kér bocsánatot.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hajdú Péter online formában folytatja a Frizbi TV forgatásait, és heti rendszerességgel jelentkezik új epizódokkal. Nemrég Zámbó Jimmy fia volt a vendége, aki több mindenre is reagált az apjával kapcsolatban.

Legutóbb pedig Molnár Anikó járt a stúdióban, miután a ValóVilág egyik legismertebb szereplője 47 évesen úgy döntött, pénzt csinál az erotikus tartalmaiból. Egy példát is hozott, miszerint egy nála jóval idősebb nő egy év leforgása alatt 80 millió forintot keresett ebből. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Hajdú Lakatos Márkkal készített interjúja is bejárta a médiát, négy nap alatt eddig összesen közel 80 ezren nézték meg a beszélgetést. Voltak viták is, mert a két sztár nem mindenben értett egyet.

Sok cikk született a beszélgetésről, és utólag Lakatos Márk reagált egy-két dologra. Sőt, azt mondta, szégyellje magát Péter és kérjen bocsánatot, amire most reagált is, miután látta a tiktokos videót.

Hajdú Péter a videóüzenetében tisztázta, nem szégyelli magát, és nem is kér bocsánatot, mert nincs miért megtennie ezt. „Nem szégyellem magam, és nem kérek bocsánatot.” – hangsúlyozta a Frizbi TV házigazdája. Nagyon érdekesnek tartja, hogy egy héttel a felvételt követően jutott eszébe Márknak ez a kis konteó vele kapcsolatban.

Előzmény:

@lakatosmarkstyle Tényleg mindennek van határa @frizbitv_official @ #szégyeldmagad #nekedbelegyen #nekedbe #magyartiktok #csilagszóró #fyp #fy #gay #nembírtokvelem #foryourpage ♬ eredeti hang – Lakatos Márk

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.