Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

Hajdú Péter üzeni, nem kér bocsánatot Lakatos Márktól

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hajdú Péter videóban üzent Lakatos Márknak, egyértelművé téve, nincs miért szégyellnie magát, és nem kér bocsánatot.

Hajdú Péter online formában folytatja a Frizbi TV forgatásait, és heti rendszerességgel jelentkezik új epizódokkal. Nemrég Zámbó Jimmy fia volt a vendége, aki több mindenre is reagált az apjával kapcsolatban.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Legutóbb pedig Molnár Anikó járt a stúdióban, miután a ValóVilág egyik legismertebb szereplője 47 évesen úgy döntött, pénzt csinál az erotikus tartalmaiból. Egy példát is hozott, miszerint egy nála jóval idősebb nő egy év leforgása alatt 80 millió forintot keresett ebből.

Hajdú Lakatos Márkkal készített interjúja is bejárta a médiát, négy nap alatt eddig összesen közel 80 ezren nézték meg a beszélgetést. Voltak viták is, mert a két sztár nem mindenben értett egyet.

Sok cikk született a beszélgetésről, és utólag Lakatos Márk reagált egy-két dologra. Sőt, azt mondta, szégyellje magát Péter és kérjen bocsánatot, amire most reagált is, miután látta a tiktokos videót.

Hajdú Péter a videóüzenetében tisztázta, nem szégyelli magát, és nem is kér bocsánatot, mert nincs miért megtennie ezt. „Nem szégyellem magam, és nem kérek bocsánatot.” – hangsúlyozta a Frizbi TV házigazdája. Nagyon érdekesnek tartja, hogy egy héttel a felvételt követően jutott eszébe Márknak ez a kis konteó vele kapcsolatban.

Előzmény:

@lakatosmarkstyle Tényleg mindennek van határa @frizbitv_official @ #szégyeldmagad #nekedbelegyen #nekedbe #magyartiktok #csilagszóró #fyp #fy #gay #nembírtokvelem #foryourpage ♬ eredeti hang – Lakatos Márk