Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Látványos bikinis fotók jelentek meg Kiszel Tündéről

Ismét Siófokon pihente ki magát Kiszel Tünde, aki láthatóan jó formában várja a nyarat, ami szintén az egyik kedvenc időszaka.

Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Generációtól függetlenül is aktív a sztárok világra, hazai szinten különösen. Nemrég például Vitray Tamás beszélt arról, hogy újabb házassága már nem lesz, és élvezi az életet, amiből igencsak hosszú adatott meg számára. Egy igazi legenda, aki mindent elért, amit csak lehetett, de egy ideje már ő sem aktív a tévében.

Tóth Gabi a fiatalabb generáció tagja, és őszintén beszélt a kislányáról, aki Krausz Gábor párjával, Mikes Annával, valamint Papp Máté Bencével is jóban van. Hiába vált el Gabi és Gábor, a kislányuk két boldog szülőt lát maga előtt, ami csak jó hatással lehet rá, és a megfelelő ritmusban, váltott felállásban nevelik. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Bodrogi Gyula pedig elárulta, hol tart a felépülése, mivel nemrég színházbalesetet szenvedett, addig Király Viktor szerint így kellett lennie, hogy egy ideig külön volt a feleségétől. Szerencsére sokan meg tudták oldani a kapcsolatukat, a nehézségeket, míg mások új szerelemre leltek, akárcsak Gabi.

Ha már művészek világa, említsük meg Kiszel Tündét, akinél nincs nagyobb rajongó. Egyenesen rajong a művészetért, és Gabit is nagyon kedveli, akit legutóbb a védelmébe vett, miután a közös fotójuk miatt támadásokat kaptak. Tünde egy végtelenül türelmes ember, ugyanakkor nála is van egy határt, amit jobb nem átlépni.

A nyár számára is fontos, imádja a napsütést, de még a hűvösebb időben is megoldja, hogy bikiniben legyen. Nemrég visszatért Siófokra, ahol remekül érzi magát, és ismét megmutatta, hogy jó formában van. A csinos médiaszemélyiség maximálisan elégedett a szállásadójával, és hamarosan egy szépségversenyen fog zsűrizni.