Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Bodrogi Gyula elárulta, hol tart a felépülése a Nemzeti Színházban történt balesete után

Mint mondta, már jobban érzi magát, de még nem gyógyult meg teljesen.

Fotó: MTI/Kovács Tamás
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Bodrogi Gyula április 15-én ünnepli 90. születésnapját, amelynek alkalmából korábban egy meglepetés ünnepséget rendeztek a tiszteletére a Karinthy Színházban. A színész ott a bal kezét felkötve jelent meg, ugyanis néhány hete baleset érte őt a Nemzeti Színházban, amelynek kapcsán úgy fogalmazott:

„Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. (…) Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem”. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Akkor hozzátette, még nem tudja, meddig kell így hordania a kezét. Ám azt kijelentette, hogy ez csak egy kis baleset volt, amely abban sem gátolja meg, hogy tovább dolgozzon. De Bodrogi most azt is elárulta a Borsnak nyilatkozva, hogy mi lesz a következő lépés: mint kiderült, a bal karjáról ma már lekerül a kötés.

„A mostani kötést leveszik róla, helyette egy könnyebb, egészségügyi kötést tesznek fel. A fájdalom szerencsére teljesen megszűnt, de kell majd járni még tornáztatni” – mondta a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész a jelenlegi állapotáról. Egyúttal azt is bevallotta, meddig tervez színpadon állni.

„A Jóisten a színpadról fog magához szólítani. Én ezt kértem tőle, és ha szeret, akkor be is tartja. Addig pedig élni szeretnék, egy színész maradjon a színpadon, szórakoztasson, kápráztasson, hiszen ez a dolga” – szögezte le Bodrogi Gyula. Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját, valamint Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia színészeket szintén baleset érte.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.