Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,30 Ft
Euró
392,49 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
61,622 $

Mentő vitte el Vidnyánszky Attilát egy színpadi baleset miatt

Kiderült, hogy nemrég Vidnyánszky Attila is színpadi balesetet szenvedett, ami miatt mentőt kellett hívni a helyszínre.

Fotó: Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója beszél, mielőtt Kásler Miklóssal, a Magyarságkutató Intézet főigazgatójával, tiszteletbeli elnökével aláírja a két intézmény közötti tudományos, szakmai együttműködési megállapodást a Magyarságkutató Intézetben 2023. október 18-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Pár hónappal ezelőtt súlyos baleset történt a Vidnyánszky Attila által vezetett színházban, most pedig a direktort sérült meg. A Nemzeti Színház első embere egy balszerencsés mozdulat végén elesett a Petőfi Zenei Díjátadó színpadán, majd nem sokkal később mentő érkezett hozzá a sérülése miatt, hogy ellássák.

Az életműdíjat kapott Hobo méltatása után sétált volna le a színpadról, amikor megtörtént a baj. A Blikk forrása azt mondja, Vidnyánszky odament Hobóhoz, hogy átölelje őt, majd elesett és megsérült. A lap úgy tudja, nem volt kicsi az esés, olyannyira nem, hogy mentővel vitték el a színház-igazgatót a helyszínről.

Takács Tamás, aki szintén ott volt a baleset idején, a Blikknek megerősítette, igaz a hír, mentők vitték el Vidnyánszkyt. Magát az esést nem látta, mert akkor épp nem volt bent, és bár a saját lábán hagyta el a színpadot a direktor, segítségre volt szüksége. Kapott egy bokarögzítő sínt, majd a mentősök kórházba szállították.

Arról egyelőre nincs információ, Vidnyánszky Attila hogyan érzi magát, mikorra várható a teljes felépülése, és pontosan milyen sérülést szenvedett. Tavaly novemberben a Rómeó és Júlia második felvonása alatt takarásban zuhant le egy erkélyről Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó. A balesettel kapcsolatban azóta is zajlanak a vizsgálatok.