Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Újabb baleset a Nemzeti Színházban, Bodrogi Gyula megsérült

A keze azóta is fel van kötve, ám ez nem akadályozza őt a munkában, továbbra is játszik.

Fotó: MTI/Mónus Márton
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Bodrogi Gyula április 15-én ünnepli 90. születésnapját, ám szombaton egy meglepetés ünnepséget rendeztek a tiszteletére a Karinthy Színházban, ahol barátai, rokonai és kollégái is felköszöntötték, amivel igazán meghatották a színészt. Mint kiderült, Bodrogi az esten a bal kezét felkötve jelent meg, ugyanis nemrég baleset érte őt a Nemzeti Színházban.

„Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt” – mondta a Blikknek, hozzátéve, hogy az esést követően azonnal orvoshoz vittek. „Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom” – árulta el. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

„Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök” – tette hozzá a Nemzet Színésze, aki a történtek ellenére is dolgozik.

Holnap is láthatják majd a nézők, a Nemzeti Színház Egri csillagok című darabban Szulejmán szultán szerepében. Sérülését pedig állítása szerint senki nem fogja majd észrevenni a színpadon – írja a lap. Korábban egyébként Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját is baleset érte, erről ebben a cikkben számoltunk be.

Mint kiderült, egy balszerencsés mozdulat végén elesett a Petőfi Zenei Díjátadó színpadán, majd nem sokkal később mentő érkezett hozzá a sérülése miatt, hogy ellássák. De azt is megírtuk, hogy a Nemzeti Színház színészei, Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia néhány hónapja balesetet szenvedtek előadás közben.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.