Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Balesete óta először jelent meg nyilvános eseményen Horváth Lajos Ottó

A 60 éves színész is megjelent a Most vagy soha! című film premierjén, ahol örömmel fogadták kollégái.

...svg content...Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, szerda este az Aréna moziban mutatták be a Most vagy soha! című magyar történelmi filmet, amelynek egyik főszereplője Horváth Lajos Ottó, aki tavaly novemberben Szász Júliával balesetet szenvedett a Nemzeti Színházban előadás közben. Ám azóta sem kapták meg azt a kártérítést, ami megilleti őket, így jogi segítséget kértek: ügyvédhez fordultak, abban bízva, hogy így előrelépést érhetnek el az ügyben. Mivel a színész azóta sem épült fel teljesen, dolgozni sem tud, kérdéses volt, jelen tud-e lenni a bemutatón.

A Blikk azt írja, végül széles mosollyal jelent meg a premieren, ahová felesége is elkísérte, kollégái pedig örömmel fogadták, sokukkal nem is találkozott a balesete óta. A lap emlékeztet, a színművésznek legsúlyosabban a jobb kézfeje sérült meg, az esés során ugyanis beletenyerelt egy reflektorba. A kórházban egy éjszakán át műtötték, és azóta is folyamatos kezelés alatt állt. Hónapokig minden nap járt, nemrég azonban ezt heti három alkalomra csökkentették le, ugyanakkor a jobb kezét továbbra is nehezen tudja mozgatni. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Többször is csak mereven tartotta maga mellett, és a bal kezével integetett vagy éppen fogott kezet a többi vendéggel. Arról, hogyan érzi magát, s hogy halad a kezelése, a lapnak úgy nyilatkozott: „Köszönöm jól vagyok. Én szeretem a szakmámat és nyilván szeretnék még benne dolgozni, a filmezéshez is visszatérni, amint lehet. Jól halad a kezelésem, bízom benne, hogy újra a régi leszek”. Majd azzal folytatta:

„Mondhatni az idővel futok versenyt. Ahhoz, hogy a kéz- és lábsérüléseim a lehetőségek szerint helyrejöjjenek, minimum egy év szükséges, az első fél év különböző, egymásra épülő fázisokon alapuló munkája – az orvosoké és az enyém is – pedig különösen számít. Ahogy jövőre állunk majd, az lesz az életem végéig a szint, amit elérhetek”. Míg a film kapcsán hozzátette, nagyon várta a premiert, a filmet még nem látta.

„2022 őszén fejeztük be, és imádtam a forgatás minden egyes percét. Amikor elolvastam a szerepemet, azt gondoltam ez egy nagyon klassz szála lesz a történetnek” – fogalmazott. De a színész azt is elárulta, volt néhány veszélyes jelenete, kaszkadőrt viszont nem kért, ő maga csinálta végig azokat. „Volt olyan, amiről előre tudtuk, hogy nem fognak megengedni, de azért elég sok mindent engedtek. Én mindent megcsináltam volna, de a nálam okosabbak úgy döntöttek, hogy nem szabad” – jegyezte meg.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.