Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Király Viktor a házasságáról: így kellett lennie, hogy egy ideig külön legyünk

Elmondása szerint mindkettőjüknek rá kellett jönnie, hogy ha nem vigyáznak, akkor valóban elveszítik egymást. Ezáltal hálás, hogy minden úgy alakult ahogy, mert így időben lépéseket tettek egymásért.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita sokáig küzdöttek a házasságukért, amely válságba került. Korábban a válás is szóba került, de később arról érkeztek hírek, hogy a dolgok elkezdtek pozitív irányba változni. Tavaly ősszel például együtt utaztak el, majd az énekes bevallotta, a 2024-es év több szempontból is az újrakezdés éve lesz. Mint fogalmazott, nemcsak saját magán, hanem a feleségével való kapcsolatán is dolgozni szeretne, s párja is hasonlóképp érzett, amely által valóban javulni kezdtek a dolgok.

Egyre több közös programot szerveztek, Anita az életmódváltási tervében is segítette Viktort, később pedig közös gyermekükkel együtt visszaköltöztek az énekeshez. Király Viktor nemrégiben ünnepelte 40. születésnapját, amelynek apropóján a Borsnak elmondta, először elég ijesztő volt számára a tudat, hogy már nem 39 éves. Ugyanakkor azt érzi, előbbi nem sokkal másabb, mint utóbbi. „De sokan mondják, és próbálom elhinni, hogy ez a legszebb férfikor, ezért inkább így élem meg ezt a 40-et, hogy indulhat az aranykor!” – fogalmazott. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Míg az ünneplés kapcsán elárulta, párja mindent megtett azért, hogy szuper születésnapja legyen. Elsőként leszervezett neki egy belgiumi, zenei utazást, majd kettesben elutaztak pihenni Szlovéniába, végül pedig a barátokkal is bepótolták az ünneplést. Ám az énekes mindemellett a mögöttük lévő nehézségekről is szót ejtett: meglepő őszinteséggel vallott arról, tavaly milyen közel álltak a váláshoz. „Még nem akarom elszólni magamat, még mindig óvatosan fogalmazok, de fél éve vagyunk együtt újra. Azt hiszem ennek így kellett lennie, kellett az, hogy egy bizonyos ideig külön legyünk” – mondta.

Majd azzal folytatta: „Mindkettőnknek rá kellett jönnünk, hogy ha nem vigyázunk, akkor ennek tényleg vége lesz, elveszítjük egymást. Lehet, főleg nekem kellett ez, hogy jobban becsüljük egymást. Nem tudom, hol csúszott el, de az utolsó időben már nem adtuk meg a kellő becsületet, tiszteletet a másiknak, mint ahogy nem fordítottunk elég időt, figyelmet a kapcsolatunkra. Csak eléldegéltünk egymás mellett”. Ezáltal áldásnak tartja, hogy úgy alakultak a dolgok ahogy, mert erősebbek lettek és jobban megbecsülnek mindent, ami az övék.

„Ez fontos, már nem vagyunk tinédzserek, van egy gyermekünk, az 1 év 3 hónap alatt, amíg külön voltunk, rájöttünk, hogy nem akarjuk ezt elveszíteni! Nem azt mondom, hogy most mindig szent a béke, de dolgozunk rajta!” – fogalmazott Király Viktor. Végül azt is megjegyezte, így a negyvenet betöltve valami újabb nagy dobáson gondolkozik a zenei karrierjét illetően is, de túl sok részletet nem szeretett volna elárulni arról, hogy pontosan mit is tervez. Mint mondta, büszke mindarra, amit eddig elért, de már csak olyan dolgokat akar elvállalni, amiben jól érzi magát, s amire előre viszi.