Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Király Viktor a házasságáról: szépen haladunk pozitív irányba

Az énekes több célt is kitűzött maga elé, amiket egytől egyig szeretne megvalósítani.

...svg content...Fotó: Király Viktor a Csináljuk a fesztivált! című műsor III. évada ötödik adásának felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2023. október 2-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Király Viktornak szakmailag sikeres volt a tavalyi év, ám a magánéletét illetően az egyik legnehezebb esztendőn van túl. Elárulta, mi okozhatta azt a hullámvölgyet Anita ás közte, amely majdnem a válásig sodorta őket, illetve, hogy miért lesz 2024 az újrakezdés éve. „Több szempontból is hullámvasút volt a tavalyi év, érzelmileg és szakmailag is” – vallotta be a Hot! magazinnak nyilatkozva, amelyből a Blikk szemlézett.

„Hatalmas teljesítményt tettünk le az asztalra, hiszen megtartottuk a tizenöt éves jubileumi koncertemet, ami brutálisan sikerült! Magánéleti szempontól viszont hullámvölgyön mentünk keresztül, ami azért is érdekes, mert soha nem mondtuk ki, hogy elválunk Anitával, maximum annyit, hogy hullámvölgyben van a kapcsolatunk, most viszont szépen haladunk pozitív irányba” – fogalmazott az énekes. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Mint mondta, hat éve vannak együtt a párjával, s eddig elég nyíltan beszéltek a kapcsolatunkról a világnak, ám azt érzi, hogy ez is az okozója lehetett annak, hogy veszélybe került a házasságuk. Majd hozzátette: Anitával arra az elhatározásra jutottak, hogy most úgy szeretnének dolgozni a kapcsolatukon, hogy az csak a magánszférában történik.

Úgy tűnik, ezen a téren nagyon jól haladnak, hiszen az évet egy közös utazással kezdték. Az előadó az új évnek pedig nagyobb célokkal vág neki, mint valaha, azt érzi, azok megvalósítására kell törekednie. „Az idei év számomra teljesen az újrakezdésről szól. Nem is volt még olyan januárom, amikor ennyire úgy éreztem, hogy meg kell újulnom, friss lendülettel, tiszta lappal akarok indulni” – jegyezte meg.

A házassága rendbehozása mellett pedig önmagára is szeretne koncentrálni, így az is a célkitűzései között szerepel, hogy fittebb, egészségesebb legyen, s megváljon a 2023-ban felszedett kilóktól. „Az elmúlt egy év lelkileg kihívásokkal teli volt, súlyfelesleg is társult hozzá, ezért határoztam el, hogy visszahozom a régi Viktor-formámat. Bár egy évbe telt létrehozni, most egy év alatt el is búcsúzom tőle” – jelentette ki.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.