Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,52 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
458,69 Ft
Bitcoin
67,186 $

Vitray Tamás biztos benne, hogy újabb házassága már nem lesz

A 91 éves tévés és párja őszintén beszéltek a kapcsolatukról.

Fotó: MTI/Czimbal Gyula
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Február végén írtunk róla, hogy Vitray Tamás újra megnősült. Mint ismert, a 91 éves tévés első felesége Vasvári Terézia volt, akitől két fia született. Másodjára pedig Földi Teri színésznőt vette el, míg harmadszorra szintén színésznővel házasodott, akkor Kállay Borival mondták ki a boldogító igent. Végül azonban a harmadik házassága is válással végződött, 2019-ben váltak külön akkori párjával. Ám Vitrayra újra rátalált a szerelem, negyedik házasságában boldogan él feleségével.

Ugyanakkor a tévés legenda abban is biztos, hogy ötödszörre nem fog megnősülni. Egyebek mellett erről is szót ejtett a Best magazinnak nyilatkozva, amelyből a Blikk szemlézett, de párjával, Vitray-Ivens Évával a megismerkedésük történetét is elmesélték. Az új feleség elárulta, Vitrayt tökéletes férfinak tartja, nagyon szereti őt. Férje pedig azt mondta, úgy érzi, nehezen viselték el őt az emberek az élete során, ám ő továbbra is önmagát adja. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

„Én mindenesetre kísérletet teszek, hogy el lehessen viselni… vagy bejön, vagy nem. Nyolcvanhét évesen váltam, és most kilencvenegy vagyok, de úgy gondolom, mindez nem az évektől függ” – fogalmazott. Majd azzal folytatta: „Én vállalom magamat, én megígérem, hogy jó leszek. Ezt mondom a választottamnak is. Aztán menet közben kiderülhet, hogy ő másként képzeli el, az ő nézetei a jóról másként szólnak… és akkor mit lehet tenni?”

„Az ember azt mondja, veszem a kalapom, aztán majd meglátjuk, van-e folytatás” – magyarázta a tévés. Mindemellett azt is elárulta, hogy mind a négyszer meggyőződésből állt az oltár elé, s bár előző házasságai zátonyra futottak, egy percig sem gondolta azt, hogy a negyedik is válással fog végződni. Mindemellett leszögezte, teljesen biztos benne, hogy újabb házassága már nem lesz, vagyis ez az utolsó.

Mint kiderült, a friss házasok jelenleg szomszédok, ám ha elkészül Éva lakásának felújítása, azt tervezik, hogy összeköltöznek. Ennek kapcsán Vitray azt mondta, nem gondolja, hogy idősebb, érettebb emberként nehezebb volna az egymáshoz való alkalmazkodás. „Én is alkalmazkodom, ő is alkalmazkodik. Aztán egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy amihez én alkalmazkodom, az az, amit én eredetileg akartam és fordítva. Hát, innen van a béke” – mondta.