Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,52 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
458,69 Ft
Bitcoin
67,186 $

Tóth Gabi a kislányáról: tisztában van vele, hogy Anna és Máté is egy nagyon jó barát

Kiemelte, senki nem akar pótszülő lenni, és mindenki nagyon szereti a kislányát.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tóth Gabi korábban is beszélt már arról, hogy mindig is hívő volt, mindig is hitt Istenben. Egyedül a nehéz időszakokban érezte azt olykor, hogy megingott kissé a hite, de végig erős maradt, kitartott, s bízott abban, hogy a gondviselés a legjobbat akarja neki és családja számára is. Miután pedig megszületett Hannaróza, ez a hit még inkább felerősödött benne, gyermeke jelenti számára a világot.

Vallásos emberként pedig a hagyományok tisztelete és a húsvét megünneplése is fontos számára, az énekesnő mindig figyelmet szentel ennek. Néhány napja például egyebek mellett azt írta az Instagram-oldalán: „Valóban feltámadt”. Majd később újabb gondolatokat fogalmazott meg: „Éppígy, testvérek, Krisztus testében ti is meghaltatok a törvénynek”. Gabi már nem egyszer idézett a Bibliából, amelyet mindig szívesen olvas. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Úgy érzi, értékes tanításokat tartalmaz az élet minden napjára, bármikor erőt meríthet belőle az ember, ha arra van szüksége. Az elmélkedés és a pihenés mellett pedig egy kis kirándulásra is időt szakított Hannarózával és Papp Máté Bencével, a közösségi médiában megjelent képek alapján igazán jól érezték magukat együtt. De persze a locsolkodás és a tojásfestés sem maradt el, az énekesnő pedig táncházba is elvitte a gyermekét, ahol szintén remekül mulattak.

A Borsnak nyilatkozva most elmondta, nincs oka panaszra, hiszen az ünnepek békésen és örömtelien teltek. „A családdal töltöttük a hétvégét, ami nagyon bensőséges volt, Hannaróza nagyon jól érezte magát. Mondta is többször, mennyire boldog, hogy ennyi húsvétja lehet, mindenkitől kapott szép ajándékokat, amiknek borzasztóan örült” – árulta el az énekesnő, aki arról is szót ejtett, hogy Hannaróza mindent tud a családdal kapcsolatban.

Mint mondta, nyíltan és őszintén kezelik a helyzetet. „Máté nem apukaként szerepel az életében, hiszen van saját apukája. De Hannaróza pontosan tisztában van vele, hogy Anna is jó barát és Máté is egy nagyon jó barát, aki szereti az anyukáját, és mindig lehet rájuk számítani. Senki nem akar pótszülő lenni, és mindenki nagyon szereti a kislányomat. Fontosnak tartom, hogy mindent megbeszéljünk vele, így nincs titok előtte” – fogalmazott Tóth Gabi.