Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Ezzel a meglepő góllal nyert a Fehérvár a Kecskemét ellen az NB1-ben

Sokat köszönhet a kapusának a Fehérvár, akárcsak a Kecskemét oldalán, miután egy igencsak védhető góllal hozták el a 3 pontot a KTE-től.

...svg content...Fotó: Unsplash/Sandro Schuh
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Azok, akik a szombat egy részét az NB1-es meccsek figyelemmel követésével töltötték, nem csalódhattak. Érdekes találkozókat rendeztek az OTP Bank Ligában, a legdrámaibbat Újpesten láthattuk a Mezőkövesd ellen. Már az újpestiek kezében volt a győzelem, amikor az utolsó helyezett csapat megint betalált.

A Paks sem boldogan tért nyugovóra, miután sikerült kikapniuk a Diósgyőrtől, aminek köszönhetően a Ferencváros már úgy vezeti a bajnokságot, hogy két meccsel kevesebbet játszottak. Ezek után könnyen lehet, hogy rövid időn belül eldől a bajnoki cím sorsa. A Paks nincs formában, addig a Fradi sorra hozza a 3 pontokat. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

A Videoton pedig egy nagyon rossz sorozatot szakított meg, noha akár a Paksra is ráeshettek volna. Sok pontot hullajtottak el rövid idő alatt, és a Kecskemét otthonában szintén kevésen múlt a vereség. A Videoton kapusának nem egy nagy hárítása volt, míg a győztes gólban benne voltak a hazaiak, abszolúte védhetőnek tűnt a lövés.

A Kecskemét ezzel a vereséggel a 6. helyen áll 33 ponttal, de mögötte a szintén 33 pontos DVSC és a 32 pontos MTK még nem játszotta le a meccsét. Emiatt hamarosan hátrébb kerülhetnek, addig a Videoton három egymást követő vereség után pontokat gyűjtött, és 42 ponttal várják a folytatást a 3. helyen az 50 pontos Paks mögött.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.