Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Lassan pezsgőt bonthat a Ferencváros, kikapott a Paks a Diósgyőrtől

Újabb nagy lehetőséget kap a Ferencváros a Pakstól, miután a Diósgyőr is fontos pontokat vett el Bognár György csapatától.

...svg content...Fotó: Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2023. október 22-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Újpest nyitotta a sort szombaton a Mezőkövesd ellen, hazai pályán. Noha az újpestiek egy ideje formában vannak, és egy hét leforgása alatt legyőzték a Videotont, valamint a Puskás Akadémiát, a kiesőjelöltet még komolyabban kellett venniük. Annak ellenére, hogy messze a fővárosiak próbálkoztak többször, a Mezőkövesd szerzett vezetést.

Mészöly Géza mindent megtett a pálya széléről, amit csak lehetett, és nem sokkal a mérkőzés lefújása előtt két villámgyors góllal fordítottak. Az Újpest közönsége már a pezsgőt nyitotta volna, amikor a hosszabbításban megint betalált a Mezőkövesd egy szerencsésebb góllal, így 2-2 lett a vége. Ezzel az Újpest egy már elvesztettnek, majd megnyertnek hitt mérkőzést bukott el, legalábbis 2 pontot biztosan. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

A Paks is pályára lépett szombat délután, és ugyan mostanában nincsenek a legjobb formájukban, favoritként várták a találkozót. A Diósgyőr odahaza fogadta a korábbi listavezetőt, akik álomszerűen kezdtek, miután Könyves már a 2. percben megszerezte a vezetést, de még 20 perc sem telt el, jött is a válasz Jurektől.

A folytatás sem alakult sokkal jobban a Paks számára, mert a Diósgyőr a 72. percben egy súlyos védekezési hibát kihasználván fordított. Magához képest abszolúte súlytalan volt a Paks játéka, amivel szép lassan kicsúszhat a kezei közül a bajnoki trófea. A vendégek közel álltak az egyenlítéshez, a csereként beállt Böde ismét sokat tett hozzá a játékhoz, ugyanakkor Bognár talán túl későn küldte be.

Ezzel a 2-1-es vereséggel továbbra is 1 ponttal vannak a listavezető Ferencváros mögött, ugyanakkor Sztankovicsék két meccsel kevesebbet játszottak. A Diósgyőr pedig megelőzte a Puskás Akadémiát, akik szintén 35 pontosak az 5. helyen.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.