Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Videón az Újpest hatalmas drámája a Mezőkövesd ellen

Amikor az Újpest szurkolói már a lefújás pillanatára készültek, jött a totális dráma és összeomlás a Mezőkövesd ellen.

...svg content...Fotó: Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az NB1 sokszor képes akkora meglepetéseket okozni, mint a Premier League, mivel a legkisebb csapatok is le tudják győzni a nagyobbakat. Ugyan a magyar bajnokságban fele annyi csapat szerepel, nem lehet azt mondani, hogy unatkoznánk, mindig van mit nézni, és ember legyen a talpán, aki jól tippel.

A Paks szombaton egy újabb pofonba rohant bele, amivel szép lassan elbukják a bajnoki címet a Ferencvárossal szemben. A második helyük szinte zsebben van, de ha így folytatják tovább, a hajrában az is veszélybe kerülhet. Bognár György ezúttal sem tudott mit tenni, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Újpesten az elmúlt időszak egyik legnagyobb drámája zajlott le az OTP Bank Liga 25. fordulójában. A biztos kiesőnek tartott Mezőkövesd megszerezte a vezetést az elmúlt időszakban remek formát mutatott Újpest ellen, majd 1 perc alatt kettőt rúgtak a fővárosiak, és úgy tűnt, náluk landol a 3 pont.

A megérdemelt győzelem elmaradt, mert az utolsó pillanatokban kaptak egy balszerencsés gólt, és ez 2 pontjukba került. Sorozatban harmadik alkalommal nyert volna az Újpest, és ez a döntetlen fájdalmasabb volt számukra, mint korábban a vereségek. Egészen hihetetlen volt a végjáték, amiről alább egy összefoglaló videót nézhetünk meg az M4 Sport által.

Vasárnap sem maradunk meccsek nélkül, a DVSC a Zalaegerszeg ellen kezd 12 óra 30 perckor, majd jön a Ferencváros-Puskás Akadémia, míg 17 óra 30 perctől az MTK a Várdát fogadja, aminek ugyancsak nagy a tétje.