Meghökkentő Justin Bieber easter eggre bukkant egy játékos a The Last of Usban

Fotó: The Last of Us Part 1
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy sasszemű gamer szúrta ki a meglepő easter egget.

Egy szemfüles játékos szúrt ki egy Justin Bieber easter egget a The Last of Usban, mely egyértelműen a játék legfurcsább részlete: maga az easter egg egyből két utalás is, hiszen a zenész és egy másik ikonikus játékfranchise is érintett benne, melyet a The Last of Us rajongók nagyon is jól ismerhetnek.

Soron kívül Cristiano Ronaldo nemierőszak-ügye: továbbra sem ért véget a jogi csata

A No_Rich5432 nevű felhasználó posztolt egy fotót egy, a játékban talált újságról, mely egyértelműen Justin Bieberre utal: a képen a játékos a mesterlövészpuskával zoomol, hogy a lehető legjobban kivehető legyen a szöveg az újságon.

A lap a The Daily Metro címet viseli, és a The Last of Us világából hoz olyan szalagcímeket, mint a vízhiány és egy autópálya-javítás lemondása.

Maga az easter egg pedig az újság tetején található, az „Uncharted 13” reklámjával, melyben Justin Bieber alakítja a főszereplő Drake-et. Nem világos, hogy a férfi alatti képnek Beibernek kellene-e lennie, vagy csak egy véletlenszerű grafika.

Did justin bieber cause the outbreak?
by u/No_Rich5432 in thelastofus

A „Drake” az Uncharted-sorozat Nathan Drake-ére utal, akit szintén a The Last of Us-t fejlesztő Naughty Dog készített. Az pedig, hogy ez az Uncharted-sorozat 13. részének reklámja, talán egy belső vicc lehet annak alapján, hogy hány folytatást kapott a franchise.