Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Videón Jürgen Klopp legnagyobb visszatérései a Liverpoollal

Nem egy vert helyzetből állt fel a padlóról Jürgen Klopp csapata az évek során, ezekből készített most egy összeállítást a Liverpool.

...svg content...Fotó: Jürgen Kloppot, a Liverpool vezetőedzőjét ábrázoló falfestmény Liverpoolban 2024. január 26-án. Klopp ezen a napon bejelentette, hogy az idény végén távozik a Liverpooltól. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jürgen Klopp látványos módon intett búcsút a Liverpoolnak és az angol bajnokságnak, ami mindig is az otthona marad. Megható beszédet mondott a sok ezres tömeg előtt, majd a csapatának is külön az öltözőben, akik közül többen elsírták magukat, és lehetséges, Klopp döntése miatt egyesek inkább csapatot fognak váltani.

Hamarosan erre a kérdésre is választ kapunk, miközben a Liverpool bejelentette az új edzőjét. Klopp is örül a választásnak, aki a búcsúbuliján is kitett magáért, nagyot táncolt a színpadon, minden róla szólt. A Liverpoolnak pedig most az új korszakra kell koncentrálnia, ami hozhat sok jót, de sok rosszat is. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Nagyon magasan van a léc, és Kloppnál aligha létezik motiválóbb személyiség. Sokszor talán csak emiatt nyert a csapat, és ha ez a tulajdonság nincs meg az új edzőben, annak láthatói eredményei lesznek. A Liverpool egy újabb különleges összeállítással készült, csokorba szedve Klopp nagy visszatéréseit.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.