Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Hasznos funkció érkezett a Chrome böngészőbe

Fotó: Unsplash
Smart
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ennek köszönhetően mostantól egyetlen kattintással le lehet tiltani az összes bővítményt, ha az zavarja a böngészést egy weboldalon.

Gyakori jelenség, hogy egy weboldal felugró ablakokat jelenít meg egy-egy feladat elvégzéséhez, ám ilyenkor az is megtörténhet, hogy egy-egy aktív bővítmény blokkolja a felugró ablakot, így azt manuálisan ki kell kapcsolnunk, ha haladni szeretnénk a munkánkkal.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Még egy bosszantó dolog, hogy miután végeztünk a dolgokkal, vissza kell kapcsolnunk a bővítményt, de úgy néz ki, hogy a Chrome végre megoldást talált a problémára – derül ki az MSPowerUser beszámolójából.

A Porfolio szerint az új funkciónak köszönhetően immár egyetlen gombnyomással blokkolhatjuk az összes bővítményt az aktuális weboldalon, más weboldalak esetében pedig nem kell megváltoztatnunk a beállítást.

Emellett az is kiderült, hogy a funkció egyelőre a Chrome Canary böngészőben (fejlesztői verzió) érhető el, de várhatóan hamarosan elérhető lesz a felhasználók széles köre által használt Chrome Stable verzióban is.