Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Jessica Simpson tűzpiros ruhája mindenkit zavarba hoz (fotók)

Jessica Simpson egy tűzpiros szettet választott, amivel nem kis feltűnést keltett, és mint mindig, rendkívül igényesen jelent meg.

Fotó: Instagram/Jessica Simpson
Cool

Kiss László

Szerkesztő

Az elmúlt napokban nem egy világsztár hívta fel magára a figyelmet, méghozzá igencsak látványos módon. Christina Aguilera még mindig a világ egyik legjobb nője, amit a legújabb róla készült felvételekkel bizonyított. Sokan járnak csodájára, mennyire jól tartja magát, és minden eddiginél nőiesebb.

Hazai szinten is vannak páran, akik kiemelkednek, például Majka felesége. Majoros Hajni nagyon dögös, és mindezt kétgyermekes édesanyaként mondhatja el magáról, rá is sokan irigykednek, pedig szinte mindenki számára adott a lehetőség ahhoz, hogy kihozzák magukból a maximumot, és jól nézzenek ki. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Jennifer Lopez közben megint szintet lépett a megjelenésével, káprázatosan néz ki az énekesnő, aki egy ideje már modell is. Ha már modellkedés, említsük meg Rácz Jenő feleségét, akiről élete eddigi legvonzóbb fotósorozata készülhetett el. Ha ez nem ad számára plusz önbizalmat a következő időszakra, akkor semmi.

Igaz, Rubint Réka sem panaszkodhat, aki a 40-es éveiben is szuper-fitt, nem fogy ki az energiából, mindig igyekszik valami pluszt adni, akárcsak Jessica Simpson. A világhírű énekesnő nem mindig volt ilyen formában, amiért sokan bántották, ám egy ideje nehéz lenne nála sokkal vonzóbb nőt találni Hollywoodban.

Legutóbb egy tűzpiros ruhát választott, ami kiváló döntés volt a részéről, kiemelvén a dekoltázsát. Rajta is csak nehezen fog az idő, és a népszerűsége töretlen, még akkor is, ha már túl lehet a csúcson a karrierjében. Jessicának jól áll az idő múlása, és komoly nőként még inkább zavarba tudja hozni az embert, bennünket sikerült.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.