Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Lehengerlő formában van Majka felesége

Majoros Hajni az egyik legvonzóbb hírességnek mondhatja magát, aki látható módon odafigyel a megjelenésére.

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Majoros Hajni igen nehéz napokon van túl, ráadásul olyan balszerencsés volt, hogy a világ másik felén, egy igazi paradicsomi környezetben kellett átélnie ezeket a nehézségeket. Megtámadta a szervezetét egy vírus, így egy ideig nemigen tudta élvezni a nagy utazást, később azonban jobbra fordultak a dolgok.

Hajni nem mellesleg rendkívüli formában van, kétgyermekes édesanyaként is topformában tartja magát. Azon kevesek egyike, aki ugyan nagyon népszerű, keveset szerepel a bulvársajtóban, ezzel együtt a televízióban is, illetve nem veszik közre botrányok. Abszolúte csendes az élete ebből a szempontból, aminek csak örülhet. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Majka már messze többet van a médiában, ami egyrészt a munkája is, ám szerencsére őt is elkerülik a botrányok. Ráadásul egy régi-új kaland vár rá az RTL-nél, és sokan azt sejtik a háttérben, hogy az X-Faktor egyik új mentora lehet. Sokkot nem fogunk kapni a meglepettségtől, ha így lesz, és esetlegesen Curtis, valamint Pápai Joci is csatlakozik a stábhoz.

Sokkal inkább akkor lepődnénk meg, ha az RTL kihagyná ezt a ziccert, miközben nagy harcot vív a TV2-vel. Hamarosan minden kiderül, és ne feledjük, a Sztárbox szintén új évadot kap, amiben Majka szerepet vállalhatna, mert fekszik neki a boksz. Más kérdés, hogy a nyári szezon számára több mint sűrű a fellépésekkel, és ha ott lesz az X-Faktor is, aligha jutna ideje a felkészülésre.

Meglátjuk, mit hoz a jövő, de ami biztos, nagy a szerelem Majka és Hajni között. Jó látni ezt, ennyi év múltán is, mivel sok híresség között már ez nincs meg, mondhatni vegetál a kapcsolatuk, vagy elváltak. A rapperéknél erről szó sincs, rendkívül boldogok, ugyanúgy szeretik egymást, mint régen, csak rájuk kell nézni.