Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Minden eddiginél szőkébb lett Christina Aguilera, kiváló formában van (fotók)

Christina Aguilera látható módon imádja a szőke hajszínt, és ilyen világos árnyalatban még nem láthattuk őt ezelőtt.

Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az idő nagyon gyorsan telik, és ezt sokszor a sztárok korán is látni, bár vannak, akik extrán jól tartják magukat. Jennifer Lopez mindig jó példa, a világhírű énekesnő lehengerlően jól néz ki, és olyan fiatalos, mint azelőtt soha. Sokam keresik a titkát, bár nemcsak ő emelkedik ki a sztárok, a világsztárok sorából.

Demi Moore szintén nagyon jól tartja magát, aki már a 60-as éveiben jár. Mellette Salma Hayeket is érdemes kiemelni, akinek ugyancsak nincs miért aggódnia, „ügyesen” öregszik, és még mindig nagyon vonzó. Motivációt is jelenthetnek az emberek számára ahhoz, hogy jobban odafigyeljenek, ha már szépen szeretnének megöregedni. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Ezzel valószínűleg Christina Aguilerának sem lesz gondja, akit tiniként ismerhettünk meg, de ez a több mint 30 év igencsak gyorsan elröppent. Az 1993 óta aktív énekesnő decemberben töltötte be a 43. életévét, és ha bennünket kérdeztek, azt kell mondjuk, hogy vonzóbb, mint valaha, káprázatosan néz ki.

Azon világsztárok egyike, aki minden egyes pillanatban odafigyel a megjelenésére, és a kifogások helyett inkább tesz azért, hogy jól nézzen ki. Kétgyermekes édesanyaként ez még nehezebb, de láthatjuk, hogy milyen jól csinálja. Szintén sokat készült a Grammy-gálára, ami előtt fodrászok, sminkesek, ruhatervezők, öltöztetők vették körül.

Azok, akik ekkora nevek a sztárok világában, általában így készülnek fel egy nagyobb gálára. Nyilván ennek ára is van, sok ezer dollárról beszélünk, ugyanakkor mindez csak aprópénz ekkora vagyon mellett. Christina szőke hajszíne szintén beszédes, ilyen világos hajszínnel talán még nem is láthattuk őt megjelenni.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.