Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Így nézett ki Ronaldo első napja a Manchester Unitednél

Fotó: Twitter/Diogo Dalot
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo az első napját töltötte újra régi klubjánál, miután a nyári átigazolási időszak vége előtt újra csatlakozott a csapathoz.

A 7-es számú játékos számára minden bizonnyal érzelmekkel teli esemény keretében kedd reggel érkezett meg a bázisra, ahol világklasszis tehetségét csiszolta, a különleges pillanatokat pedig hivatalos fotósok is megörökítették.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Visszatérve az ismerős területre, Ronaldo alig várta, hogy elkezdhesse United-karrierjének legújabb, izgalmas fejezetét, miután a múlt héten megdöntötte a férfi nemzetközi gólrekordot a portugál válogatottal.

Mivel kedden eltiltását tölti hazája azerbajdzsáni világbajnoki selejtezőjén, Ronaldo múlt csütörtökön kapott engedélyt arra, hogy Manchesterbe érkezzen. Cristiano a menedzser irodájában találkozott korábbi csapattársával, Ole Gunnar Solskjaerrel, mielőtt bemutatták volna a játékosoknak, akik jelenleg keményen dolgoznak az edzésen.

Mivel a közeljövőben hazai és külföldi kihívások is várnak rá, többek között a szombati, Newcastle elleni Premier League-meccs és a jövő keddi, Young Boys elleni Bajnokok Ligája-indulás, remélhetőleg a csatár készen áll majd arra, hogy segítse a csapatot, és azonnal elkezdje éreztetni hatását a klubnál töltött második időszakában – írják a Manchester United hivatalos honlapján.