Dollár
425,57 Ft
Euró
422,46 Ft
Font
484,70 Ft
Bitcoin
20,121 $

Újabb kép készült Horvátországban a borotvát elhagyó Orbán Viktorról

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök elõadást tart a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdõn 2022. július 23-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. augusztus 30. - 13:49

A miniszterelnöknek rendesen megnőtt a szakálla a nyaralása során. 

Orbán Viktor miniszterelnök augusztus elején még az Egyesült Államokba utazott, hogy beszédet mondjon a CPAC-n, ahol bemutatta a magyar konzervatív modellt, majd onnan indult nyaralni. 

Soron kívül Tüntetések miatt részben átalakul Budapest közlekedése

Idén a szokásosnál hosszabb szabadságot vett ki a miniszterelnök a fárasztó első félév után, hogy aztán újra feltöltődve tudja ellátni a feladatát az ország kormányrúdjánál az orosz-ukrán háború és a gazdasági válság közepette. 

A kormányfőről azért kaptunk némi információt a távollétében is, tudjuk, hogy Horvátország déli részén pihen, ahol több étterembe is betért, robbant már le a motorcsónakja, de azért beiktatta, hogy tudjon vacsorázni a horvát államfővel. 

A napokban Németh Zsolt külügyi államtitkár tett ki egy közös fotót Orbánnal, amelyen a miniszterelnök napszemüveget visel, és olyan szakállat növesztett, amelyet a kilencvenes évek kezdete óta nem láttunk tőle. 

A borotvát elhagyó Orbán Viktorról aztán újabb kép került ki, amelyet egy horvát étterem dolgozója osztott meg, akik nem hagyhatták ki, hogy fotózkodjanak a miniszterelnökkel, ha már arra járt. 

Fotó: Instagram/gdajic

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.