18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
428,93 Ft
Euró
420,87 Ft
Font
476,73 Ft
Bitcoin
19,366 $

Idegesítette a sírás, ököllel törte össze hat hónapos gyermeke koponyáját egy kaposvári férfi

Fotó: Unsplash/ Ashley Walker
not image

Kornis Vivien

2021. november 20. - 08:25

Kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy férfit és egy nőt a rendőrök november 18-án, miután féléves csecsemőjüket az anya súlyos sérülésekkel vitte orvoshoz.

Az Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 25 éves férfi, élettársa, és hat és fél hónapos kisbabájuk november 11-én napközben otthon tartózkodtak. Miután az anya magára hagyta a gyermeket és az apát, hogy tápszert készítsen, a gyermek sírása annyira feldühítette a férfit, hogy bántalmazni kezdte a kisbabát.

Soron kívül Sáfrány Emese forró dekoltázsától mindenről megfeledkezel

Az időközben visszaérkező anya maga is látta, hogy a férfi ököllel többször is megüti a gyermeket, de ennek ellenére a csecsemőt csak napokkal később vitte orvoshoz. A vizsgálat során kiderült, hogy a babának súlyos sérülései vannak, eltörött a koponyacsontja.

A nyomozás során a kaposvári rendőrök megállapították, hogy nem ez volt az első ilyen bántalmazás. Három hónappal korábban egyszer már megütötte az apa a gyermeket, de a 25 éves nő ekkor – a csecsemő látható sérülése ellenére – sem fordult orvoshoz.

B. Tibort a rendőrök súlyos testi sértett büntett elkövetésével is gyanúsítják. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását, P. Klaudiával szemben szabadlábon hagyása mellett folyik a büntetőeljárás.