Clouds
21 Budapest
Dollár
344,30 Ft
Euró
368,83 Ft
Font
428,09 Ft
Bitcoin
25,792 $

Hamarosan bemutatásra kerülhet a Battlefield 6

TÉMÁK:
#ea #Játék #Konzol #PC
Fotó: EA
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Szakértők és bennfentesek egyöntetű véleménye szerint az Electronic Arts nemsokára bejelentheti a népszerű shooter következő epizódját.

A Battlefield 6 kétségkívül az egyik legjobban várt FPS, amely a sikerszéria újabb darabjaként visszarepítheti a játékosokat a modern hadszíntérre. A DICE nem egyedül dolgozik a projekten, állítólag a Criterion is segédkezik a munkálatokban, és ha hihetünk a pletykáknak, már nyáron piacra dobhatják a game-et.

Soron kívül Összekapta magát a forint hétfő estére

2021 a gaming ígéretes esztendejének ígérkezik, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos nehézségek ellenére olyan szuper játékok fognak megjelenni next-gen konzolokra és PC-re, amelyeket kár lenne kihagynunk.

Nem képez kivételt ez alól a Battlefield 6 sem, melynek kapcsán Jeff Grub videójáték-szakértő a GamesBeat podcastben elmondta, májusban várható a nagy leleplezés az EA részéről.

Grub részletekbe nem ment bele, viszont elárulta, hogy hivatalosan még nem erősítettek meg egyetlen időpontot sem, azonban az eddigi információi alapján bő egy hónap múlva hallathat magáról az FPS-ek császárának tartott game fejlesztői csapata.

Az EA vezérigazgatója februárban jelentette be, hogy 2021 nyarán érkezhet a Battlefield sorozat soron következő epizódja, azóta viszont egyetlen hírt sem kaptunk a lövöldéről, csupán újabbnál újabb szóbeszédek láttak napvilágot, melyek hitelessége finoman szólva is kérdésesnek bizonyult.

A májusi dátum logikusnak hangzik, hiszen ezáltal teljesíthetnék a nyári határidőt, és még időben felvezethetnék a game-et, felhype-olva ezzel rajongók és új játékosok tömkelegét. Reméljük, a DICE ezúttal nem szúrja el a show-t és magát a játékot, mint azt tette a Battlefield 5-tel, amely sokak szerint a svéd stúdió fémjelzésével készült egyik legrosszabb FPS a Battlefield Hardline után.