Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Vajon next-gen konzolokra is megjelenhet az egyik legjobban várt FPS?

not image

Kulcsár Péter

2021. február 20. - 01:09

Az Overwatch 2-ről már két éve tudjuk, hogy Xbox One-ra, PS4-re, PC-re és Switch-re is érkezni fog, de vajon mi a helyzet a PS5-tel és a Series X-szel?

A Blizzard a 2019-es Blizzconon jelentette be, hogy a jövőben érkezhet a népszerű kompetitív lövölde következő epizódja, idén azonban megerősítették a lelombozó híreszteléseket, miszerint leghamarabb 2022-ben várható az Overwatch 2 piacra dobása.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

A Gamespot értesülései alapján a Switches változat a konzolos és PC-s verziókhoz képest sokkal később jelenhet majd meg, ami felveti a kérdést, hogy a next-gen konzolok esetében is hasonló csúszásra lehet-e majd számítani.

Ha hihetünk a kiszivárgott információknak, akkor a PS5-ös és Series X/S-es érkezés bejelentése a 2021-es Blizzconline-on várható, amelyen nemcsak a next-gen újításokról eshet szó, hanem további részleteket árulhatnak el a fejlesztők az Overwatch 2-vel kapcsolatban.

A kompetitív FPS második epizódjában PvP és PvE tartalmak is szerepelni fognak, így sokkal nagyobb hangsúlyt kaphat a single player is különféle Story és Hero módokkal, ezáltal a casual játékosokat egyaránt bevonzhatja a sikerszéria.

Ami talán ennél is fontosabb, hogy az Overwatch 1 játékosok bármikor összemérhetik erejüket az Overwatch 2 gamereivel, ha pedig frissíteni szeretnének az új game-re, teljesítményeik és elért eredményeik automatikusan átimportálódnak majd.

Érdemes lesz tehát figyelni az elkövetkező hónapok eseményeit, hiszen hamarosan további hírmorzsák érkezhetnek a game-ről, így nem árt nyitva tartanunk a szemünket a nemzetközi gaming sajtón.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.