Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Úgy összezavarta halloweeni „meglepetésével” a vőlegényét, hogy kihívta rá a mentőket

Nem éppen úgy sült el a „vicc”, ahogy azt a nő eltervezte.

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Egészen meghökkentő történetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán, miután egy félresikerült halloweeni „meglepetés” miatt téves riasztást kaptak.

Egy nő ugyanis jelmezben, gyertyák közt szerette volna elkápráztatni vőlegényét, amihez üzenetben egy mesét is küldött a férfinek, miszerint „a királylány mérget vett be és csak a királyfi csókja ébresztheti fel.” Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Az igazi meglepetés azonban csak ezek után jött: „Az összezavarodott férfi hiába próbálta ezek után elérni szerelmét, ezért a legrosszabbtól tartva azonnal elindult haza, miközben a mentők segítségét kérte” – írja a mentőszolgálat.

„Bajtársaink perceken belül helyszínre értek, amivel pedig a nőt sikerült meglepniük. A félig halottnak maszkírozott hercegnő kínos magyarázkodásra kényszerült, amihez rövidesen a kétségbeesett bejelentő is csatlakozott.”

Végül a félreértés tisztázódott, a pár pedig sűrű bocsánatkérések közepette engedte útjára a mentőket, akik ezt követően folytatták szolgálatukat.