Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Hadházy nem hagyja magát, egy hétig fog sátrazni az MTVA előtt

Fotó: MTI/Soós Lajos
not image

Borbély Fanni

2022. október 28. - 16:45

A politikus unortodox módszerrel kívánja elérni célját, ezt pedig a közösségi médiában jelentette be követőinek.

Hadházy Ákos Facebook-oldalán jelentette be, hogy unortodox megoldáshoz folyamodik és úgy határozott, egészen jövő péntekig fog sátrazni az MTVA székháza előtt, arra kérve követőit, hogy jövő pénteken együttesen vegyék blokád alá a közmédiát.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

“Ne felejtsék el magukkal hozni az ocsmány, nemzeti konzultációnak csúfolt papírokat is, vannak ötleteink, hogy mit kezdjünk velük!”

– intézte felhívását követőihez.

A politikus azt is megosztotta, hogy tervei szerint a hosszú hétvégén és azt követően is, egészen péntekig folyamatos utcai fogadóórát tart majd a helyszínen.

Akciója kapcsán leszögezte:

“Újra és újra el kell mondani: Amíg az állami százmilliárdokból működő hazugsággyárat nem állítjuk meg, nincs esély arra, hogy bármit elérjünk a hatalommal szemben, hogy megállítsuk a kontár tolvajkormány ámokfutását.

Ehhez két, egészen konkrét dolgot kell kikényszeríteni: Az első: állami médiát vissza kell venni a köz számára. Ehhez a jelenlegi hírhamisító elnök helyett új, konszenzusos elnököt kell kinevezni. A második pedig, hogy a fizetett állami propagandát be kell tiltatni!”

Hozzátéve, hogy:

“Természetesen ezzel a mostani tiltakozással nem célom, hogy eltereljem a figyelmet a tanárok és a diákok tiltakozásáról, sőt! Jelen pillanatban a legfontosabb ügy az ő kiállásuk sikere, hiszen a jövő műlik rajta. De éppen azért van itt dolgunk, mert az út túloldalán pöffeszkedő állami propagandamédia alig-alig, gyakorlatilag SEMMIT nem tudósított az eddigi tiltakozásokból.

A 65 ezres október 23-i tüntetésről szóló híradós”tudósításban” például azt tartották a legfontosabbnak, hogy az állami tévé saját szerkesztője elmondhassa: a baloldali pártok szervezték az eseményt, és milyen méltatlan az egész a forradalom emlékéhez.

A hatalom jól tudja, minden tiltakozás sikere attól függ, mennyi látszik belőle. Ezért megpróbálom bepótolni azt is, amit a hatalom busásan megfizetett propagandistái elszabotálnak: itt a Kunigunda útján, az utca túloldaláról fogok a napokban beszélni a tanárok, diákok tiltakozásáról is.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.