Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Gyurcsány készül, és már egy új kormányról beszél, ami rendet tesz

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az Európai Tanács kétnapos rendkívüli ülésére Brüsszelben 2022. május 30-án. Az állam- és kormányfők többek között az elhúzódó ukrajnai háborúról, az azzal járó súlyos gazdasági válságról, illetve az energiaellátás biztonságáról tárgyalnak. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
not image

Takács Petra

2022. július 29. - 09:39

Gyurcsány Ferenc folyamatosan egy új kormányról beszél, illetve arról, hogy „készülnek”, jelentsen ez bármit is, mivel sokak csak szavakat látnak a baloldal posztjai mögött.

Gyurcsány Ferenc nem unatkozik, igen gyakran posztol, lassan napi szinten. Ezt tette Orbán Viktor péntek reggeli interjúját követően is, amit valószínűleg meghallgatott, informálódva a miniszterelnök aktuális véleményéről.

Nos, Gyurcsánynak is van véleménye, aki újabban „öregúrnak” nevezi Orbánt, egykori nagy ellenfelét. Az azóta is aktív ex-miniszterelnök szerint már szorítja a kabát Orbán Viktort, akinek meghagyná a múltat, míg ő a jövőbe tekintene.

„Az öregurat szorítja már ez a kabát. Hagyjuk meg hát neki a múltat! Rágódjon rajta. Sopánkodjon és szőjön zavaros terveket az idő megfordítására. Mi maradjunk a ma, meg a holnap dolgainál!” – írta a Facebook-posztjában Gyurcsány pénteken.

„Miután rendet tesz majd egy új kormány, egy hazafias, európai kormány, a mi kormányunk, azzal fog foglalkozni, ami a dolga. Törődni az emberekkel, vigyázni az emberekre.” – tette hozzá a volt miniszterelnök, aki továbbra is „készül.”

„Csak megszületni, de élni is legyen joga, lehetősége minden embernek. Okos közbeszéd, tisztességes oktatás, gyógyító, figyelmes egészségügy, segítő helyi közösség, állam. Az öregúr csak harcoljon!”

„Mi meg majd azt tesszük, ami a dolgunk, amire megválasztanak bennünket: békét teremtünk, megértést, rendbe tesszük közös dolgainkat. Lesz itt feladat. Nem is kevés. Készülünk.” – zárta le Gyurcsány a bejegyzését, amivel újra felhívta magára a figyelmet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.