Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Több baleset is történt Győrben, mentők is érkeztek

Rövid időn belül több baleset is történt Győrben, még mentőket is riasztani kellett a helyszínre, a körülmények nem ismertek.

Fotó: police.hu
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem számolt be arról, hogy két gépkocsi ütközött össze Győrben, az Aradi vértanúk útja és az Árpád út kereszteződésében. A balesetben egy jelzőtábla is megsérült, addig a városi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos járműveket.

A kiadott közlemény szerint a balesethez a mentők is kiérkeztek, valamint a közszolgáltató szakembereit is a helyszínre kérték az úttestre került törmelék miatt. A körülmények egyelőre nem ismertek. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Szinte ezzel egy időben a Tihanyi Árpád úton, az Attila utca és a Nemzetőr utca közötti szakaszon is történt egy incidens. Két gépkocsi karambolozott egymással, amikben összesen négyen utaztak, de mentőkről nem jelentettek. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, teljes útlezárás mellett végzik a munkálatokat.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.