Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Gelencsér Timi nagyon szexi szettje szombat estéről

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. október 17. - 20:04

Gelencsér Timi minden egyes pillanatban szenzációsan néz ki, kivételes testi adottságokkal rendelkezik, és ha valahol megjelenik, biztosan rászegeződik a figyelem.

Timi nemcsak egy kivételes szépség, aki egykor szépségkirálynőként is bejárta a sajtót, hanem immáron médiaszakember is. A modell nagy utat járt be addig, míg eljutott erre a szintre, végül megkapta a várva várt lehetőséget.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

A híres modell nem az a fajta karakter, aki nem szeret tenni a dolgokért, távolról sem. Ezt jól láthattuk az Exatlon Hungary ideje alatt, mind versenyzőként, mind riporternőként, majd jöhetett az újabb nagy dobás a részéről.

A Dancing with the Stars első évada álomszerűen alakult számára, olyan teljesítményeket nyújtott, amivel minden álmát felülmúlta. Hegyes Berci 110%-ot hozott ki belőle, az abszolúte tökéletes párost testesítették meg.

46 évesen is tüzesen szexi a Született feleségek sztárja

Emiatt is volt szomorú Timi, amikor véget ért az első évad, és tudta, a folytatásban már nem táncolhat, bármennyire is szeretné. A DWS2 azonban így sem maradt érintetlen számára, mert megkapta a háttérműsor vezetését.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.