Exatlon-Dóri nem jön össze Viktorral, egyszerűen nem ő a férfiideálja

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 09:40

Dóri nemigazán lát esélyt arra, hogy kapcsolatban éljen Viktorral, ugyanakkor szerinte a csapattársának sem ő az ideálja.

Dorottya a TV2-nek készített videós anyagában arról is beszélt, hogy eleinte nem gondolt a döntőre, pontosabban mondva arra, hogy eljuthat a fináléig, majd szép lassan tudatosult benne, hogy erre komoly esélye lehet.

„Tudtam azt, hogy milyen képességek és kvalitások vannak bennem, viszont azt nem gondoltam, hogy ennyire jól jön ki a játékban, így az első pár hét után kezdtem el érezni, hogy talán van egy kis keresnivalóm, addig tapogatóztam.”

„Úgy indultam el még Magyarországról, hogy a döntő a cél, és addig nem akarok hazajönni. Ez szerencsére meg is lett.” – mondta a verseny kapcsán Dóri, akitől azt is megkérdezték, hogy kialakulhat-e valami közte és Viktor között.

„Viktorral a játékban, és Magyarországon is nagyon-nagyon jó barátságot fogunk kialakítani, és ki is alakítottunk. Tulajdonképpen nem tudnánk szerintem kapcsolatban élni. Viktornak nem vagyok a nőiideálja, nekem nem Viktor a férfiideálom, de nagyon-nagyon szeretem azt, amilyen belső értékekkel rendelkezik.

Csak pislogunk Exatlon-Lilkó bikinis képe után

„Egy nagyon szoros kapcsolat alakult ki közöttünk a játék alatt, úgyhogy barátok mindenképpen maradni fogunk, de több nem lesz.”- tette nagyon egyértelművé mosolygósan Dóri, aki boldog, hogy újra otthon lehet.