Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Dwayne Johnson izmai minden eddiginél látványosabbak (videó, fotók)

Félelmetesek és látványosak Dwayne Johnson izmai, aki az 50-es éveiben is szuper-fitt akar maradni, ami láthatóan működik nála.

...svg content...Fotó: Instagram/Dwayne Johnson
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dwayne Johnson egy igazi világsztár, az egyik leggazdagabb híresség, ugyanakkor nem szórja a pénzt. Távolról sem teszi, sokkal inkább megnézi, mire költ, de ha a családjáról és azokról van szó, akik segítséget érdemelnek, egy pillanatig sem gondolkozik. Sokaknak segített már, és még fog is, súlyos dollármilliókat fordít erre a célra.

Johnson mindig nagyon motiváló és természetes módon szól hozzá az emberekhez, akár a közösségi oldalán keresztül, akár személyesen. Nagyon hálás a sok köszöntésért, ugyanis az elmúlt héten ünnepelte a születésnapját, ami minden évben nagy pillanat az életében. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Elárulta, csodálatos napot töltött el a családjával, ami remek alkalom volt számukra arra, hogy elgondolkodjanak, és rendkívül hálásak legyenek az áldásokért, amiket kaptak. Hozzátette, nem szabad a negatív dolgokra koncentrálni, elmerülni abban az iszapban, ami csak rossz hatással van ránk.

Megjegyezte, könnyű cinikusnak és mérgezőnek lenni, de az igazi erő mindig a zaj fölé emelkedik. A pozitív látásmódban hisz, még akkor is, ha vannak nehéz időszakok, márpedig az ő életében is számtalan ilyen volt. Sokan nem tudják, de őrületes fájdalmakat élt át a sérülései miatt, és mindenki láthatja, hogy felülkerekedett ezen, milyen formában van.

Továbbá a kemény munkában, és abban hisz, hogy a lehetőségeket saját magunknak kell megteremteni. Végül, de nem utolsó sorban azt is mondta, a legfontosabb, hogy szórakoztató dolgokat csináljunk, és tegyük félre a negatív érzéseket, amik összességében nem visznek előre bennünket, csak hátráltatnak.