Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,62 Ft
Euró
387,01 Ft
Font
454,73 Ft
Bitcoin
69,818 $

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool (b) és Tyrick Mitchell, a Crystal Palace játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik szinte azonnal alapemberré vált a Liverpoolnál, és az első góljára sem kellett sokat várnia. Minden álomszerűen alakult, ódákat zengett róla a brit sportsajtó, majd jött egy makacs sérülés. Később visszatérhetett a pályára, ahogyan a kezdőbe is, de mostanában nem egyszer csak a kispadról ugorhatott be.

A kritikák sem kerülik el, és több magyar szurkoló is kikezdte a magyar válogatott csapatkapitányát. Legutóbb alig pár perccel a rendes játékidő vége előtt állhatott be a Fulham elleni mérkőzésen, amit hozott a Liverpool. Valószínűleg egy nehezebb mérkőzés vár rájuk szerda este az Everton otthonában, hiszen egy legendás városi derbiről beszélünk. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

A legnagyobb kérdés, hogy Szoboszlai ott lehet-e a kezdőben, és ha nem, mennyi időt kaphat a pályán. Ez nagyban függhet a játék képétől is, de mint mindig, minden Klopp kezében van, ő dönti el, hogyan tovább.

Miután az Arsenal kiütötte a Chelsea-t, adott a nyomás, a Liverpoolnak már nem fér bele a döntetlen, mindenképpen nyerniük kellene. Az Everton-Liverpool mérkőzést a Match 4 közvetíti élőben, amit érdemes lesz figyelemmel követni. A meccs 21 órakor kezdődik, mely erősen befolyásolhatja a Liverpool bajnoki reményeit.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.