Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Ezúttal sem kímélte az angol sajtó Szoboszlait

Javarészt közepes értékeléseket kapott, leginkább pedig az eladott labdákért szólták meg.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Antonio Calanni
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sokan várták, hogy Szoboszlai Dominik visszatér korábbi, parádés teljesítményéhez az Atalanta elleni csütörtöki mérkőzésre, ám nem így lett. A Liverpool Atalanta elleni Európa-liga-negyeddöntő visszavágóján nem úgy teljesített, ahogy azt sokan remélték, az angol sajtó pedig ezt szóvá is tette.

Az Index csokorba szedte az angol sajtó osztályzatait, melyek alapján nem kímélték a magyar klasszist, határozottan kritikusak voltak vele szemben. Javarészt 5-ös és 6-os érdemjegyeket kapott, noha akadt egy 7-es értékelés is. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Thisisanfield.com: 5. Néha úgy tűnik, hogy amikor berobban az üres területekre, akkor hatással tud lenni a mérkőzésre, de a végtermék rendre egy rossz döntés. Legalábbis az utóbbi időben. A jobb oldali csatornában voltak jó kombinációi, de messze elmarad a szezon elején mutatott formájától. Sokkal többet vártunk tőle az idény utolsó, döntő harmadában, és az igazat megvallva, keveset kaptunk.

Football-italia.net: 6.

90min.com: 5. Nem volt képes a várt hatást gyakorolni a meccsre, miközben a Liverpool reménytelenül üldözte az egyenlítést. Több kellett volna!

Goal.com: 5. Volt egy tűrhető lövése az elején, de a passzjátéka hanyag volt, és egy alkalommal egy eladott labdával komoly bajt okozott a csapatának az első félidőben. Senkit sem lepett meg, amikor lecserélték. Tényleg elszürkült az erős szezonkezdet után.

Liverpool.com: 6. Az utóbbi idők egyik legélesebb produkciója Liverpool-mezben. A magyar játékos még ennél is többre lenne képes, de azért ez egy lépés volt a jó irányban. Látszott rajta, hogy örült Trent Alexander-Arnold visszatérésének, hogy a megszokott társ játszik mögötte, de az az igazság, hogy a szünet után elszürkült.

Liverpoolecho.co.uk: 5. Egy korai lövésével Musso kapust találta el, ezt leszámítva inkább csak pontatlan átadásaira emlékszünk biztató szituációkban. Meglehetősen észrevehetetlen volt a második félidőben, le is cserélték.

Anfieldwatch.co.uk: 6. Egy hanyag passz, röviddel a vezetés megszerzése után, kis híján bajba sodorta a csapatát, de szerencsére lesre futott a hazai akció. Nagy terek nyíltak előtte a jobb szélen, de nagyon kevés sikerült abból, amire vállalkozott. Bő egy óra elteltével Harvey Elliott váltotta.

Onefootball.com: 6.

Anfieldindex.com: 6. A magyar válogatott csapatkapitánya jobb oldali középpályásként kezdett, azzal az utasítással, hogy nyomuljon fel és alakítson ki helyzeteket a csatároknak. Sajnos, a házigazda jó védekezése mindezt meghiúsította, és a határozatlanság kiesésre kárhoztatta a Vörösöket.

Eurosport.com: 6.

Sportskeeda.com: 7. Szoboszlainál 85 százalékos passzpontosságot regisztráltak, öt párharcot megnyert, és volt két szerelése is. Meg egy kaput eltaláló lövése.

Dailymail.co.uk: 5. Csak szenved az utóbbi hetekben, és az utolsó passzai rendre rossz helyre mennek. Hanyag a labdával, formahanyatlása folytatódik.

Skysports.com: 6.

Liverpoolworld.uk: 5. Megpróbált behatolni az Atalanta védelme mögé lendületes megiramodásokkal az első félidőben, de gyakran túl könnyedén szórta el a labdákat. Szünet után leegyszerűsítette a játékát, majd a 66. percben Klopp lekapta.

MSN.com: 6.

BBC.com: 5,32. Egyedül Mo Szalah kapott Szoboszlainál gyengébb osztályzatot a kezdők közül, 5,12-t.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.