Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

TÉMÁK:
#február #Netflix
Fotó: Unsplash/Thibault Penin
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az egyik legnagyobb durranás kétségkívül a Te negyedik évada lesz, de érdemes a többi tartalmat is megjegyezni, ha épp kifogynánk a néznivalókból.

A Netflix februárban is masszív tartalompakkal látja el előfizetőit: első körben muszáj említést tennünk a You, magyarul a Te negyedik évadának premierjéről is, melynek előzeteséről itt írtunk korábban. Az évad első fele már február 9-én elérhető lesz, míg a többi rész egy második felvonásban, március 9-én érkezik.

Ha a horrorkomédiák szerelmese vagy, bűn lenne kihagyni a Szellem van a házunkban című filmet, melyben a kísértetet kedvenc sheriffünk, a Stranger Sthingsből is ismert David Harbour formálja meg, míg a ház új tulaját a Bosszúállók Sólyomja (vagy manapság már inkább Amerika Kapitánya), Anthony Mackie alakítja.

Íme minden tartalom, ami februárban debütál a Netflixen

Február 1.

Gunther vagyona (minisorozat)

A minisorozatban egy milliomos kutya történetét követhetjük végig, noha nem az eb a legizgalmasabb a sztoriban, sokkal inkább az a titokzatos személy, aki Gunther vagyonát kezeli.

Freeridge (1. évad)

A történetben négy fiatal próbál megtörni egy átkot, miután egy régi és furcsa doboz a feje tetejére állítja életüket.

Február 3.

Jessica útja

Az igaz történet alapján készült filmben egy ausztrál lány saját félelmeivel dacolva mindent megtesz azért, hogy ős legyen a legfiatalabb ember a világon, aki körbehajózza a világot.

Infiesto

A koronavírus-járvány idején játszódó történetben két nyomozó kutat egy emberrablás elkövetői után, a nyomozás során pedig egy sokkoló mintára bukkannak.

Február 8.

A legendás Bill Russell (1. évad)

A valaha volt legtöbb bajnoki címet szerzett NBA-játékos Bill Russell örökségét dolgozza fel ez a dokumentumsorozat.

Február 9.

Ezen a napon debütál a Te című elsöprő sikerű sorozat 4. évadának első öt része.

Február 10.

Nálad vagy nálam?

Ha egy kis könnyedségre vágysz, ez lesz a te címed: a romkomban ugyanis két jó barát, Debbie és Peter lakást cserélnek egy hétre, ezzel pedig bepillantást nyernek egymás életébe.

Február 14.

Megint beléd szerettem (1. évad)

A Netflix természetesen gondol az örök romantikusokra is Valentin-nap alkalmából: amióta Irene és Julio találkoztak, hol egymásba szeretnek, hol szakítanak, aztán pedig újra összejönnek. Vajon boldogok lesznek valaha együtt?

Keresem a párom (1. évad)

A rendkívül érdekes párkereső vetélkedőben a kompatibilitásukat bizonyító párok összehozhatnak vagy szétválaszthatnak más kapcsolatokat.

Február 15.

Afrikai királynők: Nzinga (1. évad)

A különleges sorozat az angolai Njanga királynő felemelkedéséről és uralkodásáról szól, aki a családi ármányok és a politikai rivalizálások közepette igyekszik ellátni uralkodói feladatait.

Teljes lendülettel (1. évad)

Egy sorozat a profi golfozók egy színes csapatáról, melynek tagjai maximálisan odateszik magukat a versenyidényben.

Lidia ügyvédnő

Egy igaz történet alapján készült történelmi drámáról van szó, melyben Lidia Poët gyilkossági ügyekben nyomoz, eközben pedig azért küzd, hogy igazi ügyvéd lehessen.

Február 16.

Aggretsuko (5. évad)

A vörös panda már nehezen viseli fárasztó munkáját az irodában, így munka után death metal karaokéval engedi ki a gőzt.

Az Upshaw család (3. évad)

A munkásosztálybeli fekete család jobb életre vágyik Indiana államban, eközben pedig mindennapi problémákat oldanak meg.

Február 22.

Kettős gyilkosság Dél-Karolinában (1. évad)

Hirtelen tragédiák sorozata rázza meg a dél-karolinai közösség életét, s ahogy telik az idő, egyre több sötét titok kerül napvilágra a környék legbefolyásosabb családjáról.

Február 23.

Outer Banks (3. évad)

A gazdagok és a szegények szigetén a fiatal John három legjobb barátjával egy keresésre indul: egy legendás kincs szorosan összefügg apja eltűnésével.

Február 24.

Formula 1: Hajsza a túlélésért (5. évad)

Minden egyes vérre menő Forma-1-es futam idején a pilóták, a menedzserek és a csapattulajdonosok magas fordulatszámon élik az életüket.

Szellem van a házunkban

Miután egy család rábukkan egy sötét múltú szellemre, aki a házukban kísért, internetes szenzációvá – és egy rejtélyes kormányügynökség célpontjává – válnak.

Február 28.

Ellenállhatatlan kísértés: Németország (1. évad)

Tíz gyönyörű szingli összegyűlik a trópusi paradicsomban. Aligha sejtik, hogy a 200 000 dolláros fődíj megnyeréséhez teljesen le kell mondaniuk a szexről.