Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Kiderült, mennyit kell majd fizetni az egynapos autópálya-matricáért

Lázár János hétfőn osztotta meg, mennyi lesz az annyi.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Gazdaság

Borbély Fanni

Szerkesztő

A hvg.hu közlése szerint Lázár János építési és közlekedési miniszter hétfőn az éves bizottsági meghallgatásán többek között arról is szót ejtett, hogy mennyibe fog kerülni az egynapos autópálya-matrica.

Az építési és közlekedési miniszter tájékoztatása szerint 2024. március 1-jétől lesz megvásárolható az egynapos, vagy 24 órás autópálya-matrica, melynek ára 5150 forint lesz. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Mint ismert, egy, az Európai Uniós által hozott rendelet mondja ki, hogy 2024-től kezdődően minden tagállamnak kötelessége biztosítani az egynapos autópálya-matricákat is, melynek bevezetési határideje 2024. március 25.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.