Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Eddig két áldozatról tudni, de mivel öt személyt eltűntként tartanak nyilván, félő, hogy tovább nőhet az áldozatok száma.

...svg content...A Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat keresőhajója a Dunán, a Kopaszi-gátnál, ahol egy balesetet szenvedett motorcsónak utasai után kutatnak 2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak. MTI/Lakatos Péter
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos hajóbaleset történt Verőcénél május 18-án éjszaka, mely miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság több ember halálát okozó vízi közlekedés veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Egy szállodahajónak ütközött neki a motorcsónak, amiben összesen nyolcan utaztak. Egy férfinek sikerült kijutnia a partra, és lehetséges, hogy ő lehet az egyetlen tanú, aki értékes információkat adhat át a történtekről, miután két holttestet már megtaláltak, addig öt embert továbbra is keresnek nagy erőkkel.

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint összesen 95 emberrel, 25 hajóval, valamint drónokkal kutatják át a hatóságok a területet. A levegőből, a szárazföldről és a vízről is figyelik a helyszíneket, de arra kérik az embereket, hogy aki amennyiben észrevesznek valamit, ami a balesettel összefüggésbe hozható, az hívja azonnal a 112-t!