Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,088 $

Egészségügyi intézményből tűnt el egy 16 éves lány Budapesten

A rendőrök jelenleg is keresik, most pedig a lakosság segítségét kérik felkutatásában.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu felhívása szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Pápis Dzsenifer ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves lány 2023. szeptember 25-én egy VIII. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Pápis Dzsenifer körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú szőke hajú és barna szemű. Eltűnésekor rózsaszín kötött, hosszú ujjú felsőt, világosszürke kockás nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

Fotó policehu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Pápis Dzsenifer tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.