Összeveszett a Dybala és a Juventus, de nincs hiány a kérőkből

Fotó: Paulo Dybala, az olasz Juventus játékosa ünnepel, miután megszerezte csapata elsõ gólját a svájci Young Boys együttese ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája második fordulójában, a H csoportban játszott mérkõzésen a torinói Allianz Arénában 2018. október 2-án. (MTI/EPA/Peter Schneider)
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 15. - 12:26

Úgy tűnt, Paulo Dybalának biztos helye van az olasz klubban, azonban a dolgok váratlan fordulatot vettek.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Paulo Dybala meghosszabbítja a szerződését a Juventusszal, már csak a legapróbb részleteket kell tisztázni a két félnek, azonban váratlan probléma lépett fel, ami ellentétet szült a játékos és a vezetés között.

A goal.com arról ír, hogy a klub kevesebb alapbért, viszont több bónuszt foglalt volna bele a kontraktusba, ez azonban nem tetszett az argentinnak, ez pedig feszültséget szült, ezért már nem olyan biztos benne, hogy maradni akar.

A Daily Mail szerint érdeklődőkből nincs hiány, ugyanis a Tottenham Hotspurs szeretne valaki keresni Harry Kane helyére, aki valószínűleg a távozók között lesz a nyáron, ezért mindenképp erősíteni kell a támadósorát a londoni alakulatnak.

A másik lehetséges opció a Manchester United, ahonnan Edinson Cavani és Anthony Martial is el akar menni, ezért mindenképpen csatárt kell igazolniuk, ráadásul Cristiano Ronaldo jövője is erősen kérdéses a szenvedő csapatban.

Spanyolországból is érkezett hívás, ugyanis a Barcelona olyan játékosokat keres, akik ingyen igazolhatók, de ennek ellenére segítségükre lehetnek, Dybala pedig a Fichajes.net szerint tökéletes választás lehet a katalánok számára.