Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Összeveszett a Dybala és a Juventus, de nincs hiány a kérőkből

Úgy tűnt, Paulo Dybalának biztos helye van az olasz klubban, azonban a dolgok váratlan fordulatot vettek.

Fotó: Paulo Dybala, az olasz Juventus játékosa ünnepel, miután megszerezte csapata elsõ gólját a svájci Young Boys együttese ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája második fordulójában, a H csoportban játszott mérkõzésen a torinói Allianz Arénában 2018. október 2-án. (MTI/EPA/Peter Schneider)
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Paulo Dybala meghosszabbítja a szerződését a Juventusszal, már csak a legapróbb részleteket kell tisztázni a két félnek, azonban váratlan probléma lépett fel, ami ellentétet szült a játékos és a vezetés között.

A goal.com arról ír, hogy a klub kevesebb alapbért, viszont több bónuszt foglalt volna bele a kontraktusba, ez azonban nem tetszett az argentinnak, ez pedig feszültséget szült, ezért már nem olyan biztos benne, hogy maradni akar. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A Daily Mail szerint érdeklődőkből nincs hiány, ugyanis a Tottenham Hotspurs szeretne valaki keresni Harry Kane helyére, aki valószínűleg a távozók között lesz a nyáron, ezért mindenképp erősíteni kell a támadósorát a londoni alakulatnak.

A másik lehetséges opció a Manchester United, ahonnan Edinson Cavani és Anthony Martial is el akar menni, ezért mindenképpen csatárt kell igazolniuk, ráadásul Cristiano Ronaldo jövője is erősen kérdéses a szenvedő csapatban.

Spanyolországból is érkezett hívás, ugyanis a Barcelona olyan játékosokat keres, akik ingyen igazolhatók, de ennek ellenére segítségükre lehetnek, Dybala pedig a Fichajes.net szerint tökéletes választás lehet a katalánok számára.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.