Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Deutsch a Fradiról: az ipari fikázókat, megélhetési károgókat sose zavarta a valóság 

Fotó: MTI/Máthé Zoltán
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. október 28. - 14:13

A politikus kijelentette: „a magyar labdarúgás erősödik, jó eredményei vannak, és örömmel nézhetjük mi, szurkolók a magyar csapatok szerepléseit”.  

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-delegációjának a vezetője volt a TV2 Mokka vendége, amelyben azonnal megkapta a kérdést: mit szól a Ferencváros csütörtök esti sikeréhez? 

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Deutsch gratulált a Fradinak, és elmondta, hogy ez nyilvánvalóan egy „kebeldagasztó” siker a szurkolók számára, azonban arról is beszélt, hogy ez nem csak a Fradié. 

„Ez nem csupán egy zöld-fehér siker, ez egy piros-fehér zöld siker. Mindannyiunknak, akik a magyar futball szerelmesei vagyunk, csodálatos volt látni ezt a szereplést, meg az azt megelőző négy meccset is” – mondta. 

Aztán a Fidesz politikusa rátapintott a lényegre. Elmondása szerint bujkált benne a kisördög, és mint a futball szerelmese, nem ment el szó nélkül azok mellett sem, akik folyamatosan bele akarnak rúgni a magyar labdarúgásba. 

„A megélhetési károgóknak meg az ipari fikázóknak: mit tudnak majd most mondani annak érdekében, hogy az agymenésüket továbbra is bizonyítsák? Hogy persze a magyar szörnyű válságban van állítólag”

– üzent. 

Hozzátette, hogy ennek ellenére két egymást követő Európa-bajnokságnak a résztvevője a magyar válogatott, a Nemzetek Ligájában az olaszokkal, az angolokkal és a németekkel szemben bentmaradt a csoportban, a Ferencváros pedig négy egymást követő évben van ott a nemzetközi kupaporondon, ráadásul tavasszal még az egyenes kieséses szakaszban is játszhat. 

Fotó: A Ferencváros játékosai ünnepelnek a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában játszott Ferencváros – AS Monaco mérkõzés után a Groupama Arénában 2022. október 27-én. Ferencváros – AS Monaco 1-1. MTI/Koszticsák Szilárd

„Minthogyha nem lenne igazuk, bár tudom, hogy őket sohasem zavarta a valóság. De azt kell mondanom, hogy leáldozott egyszer és mindenkorra a futballfikázóknak az időszaka”

– jelentette ki. 

„A magyar labdarúgás erősödik, jó eredményei vannak, és örömmel nézhetjük mi, szurkolók a magyar csapatok szerepléseit” – tette hozzá.