Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Deutsch Tamás kijelentette: „A dollármédia ne gondolkodjon bennem!”

Mint fogalmazott: „Nem vagyok az ő kampányemberük”.

...svg content...Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője nemrégiben interjút adott, amelynek során kijelentette, hogy fontosnak tartja a vitát, ugyanakkor azt is elmagyarázta, miért nem megy el a Partizán péntek esti vitájára (amelyen egyébként Magyar Péter, a Tisza Párt EP-listavezetője sem vesz részt). „Fontosnak tartom és várom a vitát” – kezdte.

„Viszket a tenyerem. De tisztázzunk két dolgot. Egyrészt a Partizán egy közepes hatékonysággal működő dollárbaloldali aktivistaszervezet, véletlenül sem sajtóorgánum. Amit ő csinál, az a dollárbaloldal kampányának a szervezése” – fogalmazott Deutsch a Mandinernek adott interjúban, amelyből a Telex szemlézett. Majd a Fidesz EP-képviselője azzal folytatta: Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

„Megtisztelő persze, ha felkérnek, hogy a riválisaink kampányában vegyek részt, de öntsünk tiszta vizet a pohárba, a dollármédia, a 444, a Telex, a HVG, a 24.hu, az RTL, a Partizán ne gondolkodjon bennem, nem vagyok az ő kampányemberük”. Egyúttal kijelentette, az ATV-t nem tekinti dollármédiának, hozzátéve, hogy a közmédia kezdeményezésére természetesen igent mond.

Deutsch Tamás azt is elmondta, hogy nem „brüsszeli főispánnak készül, csak lelkes híve” Orbán Viktor március 15-én megfogalmazott elképzelésének, miszerint erősíteni kell a magyar érdekképviseletet az uniós intézményekben. Szerinte „egyszer és mindenkorra fel kell számolnunk a nemzeti szuverenitásunkkal szembeni támadásokat”.

Mint azt már megírtuk, Deutsch korábban jelezte, kész vitázni bármelyik listavezetővel a közelgő európai parlamenti választások kapcsán. „Kész vagyok vitázni, fontos kérdés, a technikai kérdéseket pedig nyilvánvaló, hogy a listavezetők szakértő munkatársai tudják egymással egyeztetni” – tette hozzá.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.