Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Megérkeztek a csúcsmobilok: debütál a Xiaomi 12T termékcsalád

Fotó: Xiaomi

Szabó Kata

2022. október 4. - 20:42

Megérkezett a Xiaomi 12T sorozat, melynek készülékei a 200MP-es képalkotó rendszerrel páratlan okostelefonos fotózási élményt nyújt: részletgazdag képek, és minden korábbinál több lehetőség a kreativitásra.

A Xiaomi ma bejelentette a legújabb csúcskategóriás mobiltelefon szériájának, a Xiaomi 12T termékcsalád nemzetközi piacra való érkezését. A készülékeket a technológiai innovációk sora jellemzi, így mind a Xiaomi 12T Pro, mint a Xiaomi 12T a Xiaomi legújabb képalkotó rendszerét kapta meg. Akik kivételes teljesítményre, és a tartalomkészítéshez kreatív funkciókra vágynak, meg fogják találni a számításukat az új készülékekben.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

A prémiumkategóriás képalkotó rendszer rendkívüli részletgazdagságot nyújt

A Xiaomi 12T Pro 200MP-es képalkotó rendszert forradalmi hardver és a Xiaomi saját fejlesztésű mesterséges intelligencia algoritmusa működteti. Mindezek eredményeként a kamera nagyon gyorsan fókuszál a tárgyra, a fénykép pedig elképesztően éles lesz, még az éjjel készült felvételek esetében is. Ezeket a képességeket egészítik ki azok a képoptimalizáló funkciók, amelyek a részletek pontos megörökítését szolgálják gyenge fényviszonyok között is, vagy a gyorsan mozgó tárgyak fotózásakor gondoskodnak a fókusz megtartásáról.

A kamera szenzorába 2x-es zoomot építettek, amely a hatalmas 1/1.22″-es szenzor képességeit használja ki, és portréfotózásnál csillogtatja meg leginkább a tudását. A Xiaomi 12T Pro-ban elérhető Xiaomi ProCut és az Ultra burst intelligens vágások professzionális megjelenésű tartalmak előállításához nyújtanak segítséget. A Xiaomi 12T Pro a 8K videókat teljes felbontásban támogatja, a filmkészítési kreativitás kibontakoztatása érdekében.

A Xiaomi 12T tripla kamerával rendelkezik: egy 108MP-es professzionális kamerával, egy 8MP-es ultranagy látószögű kamerával és egy 2MP-es makrókamerával. A gyenge fényviszonyok mellett is kiválóan használható kamerarendszerrel éles képek készíthetők a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is.

Hatalmas teljesítmény a még jobb felhasználói élményért

A Xiaomi 12T Pro-t a legjobb Snapdragon processzorral látták el, amelyet a ma vezetőnek számító 4 nm-es gyártástechnológiával állítottak elő. Ez jelentősen, az elsőgenerációs Snapdragon 8-hoz képest 16,7, illetve 11 százalékkal növeli meg a CPU és a GPU teljesítményét, miközben az energiafogyasztásukat 33, illetve 11 százalékkal mérsékli.1 A készülék egy hőelosztó rendszerrel is rendelkezik, amelynek a hűtőcellája 65%-kal, hőnek ellenálló anyaggal történt borítása pedig 125%-kal hatékonyabb, mint a Xiaomi 11T Pro-é, vagyis a Xiaomi 12T Pro úgy kínál jobb felhasználói élményt és nagyobb teljesítményt, hogy a túlmelegedéstől sem kell tartani.

A Xiaomi 12T-t a MediaTek legjobb chipkészletével rendelkezik – a MediaTek Dimensity 8100-Ultra, amelyet 5 nm-es gyártástechnológiával állítottak elő. A chip teljeskörű frissítésen esett át: vadonatúj GPU-struktúrát kapott, elődjéhez képest 30 százalékkal megnövelték a teljesítményét, de az órajelet, a cache-t és a tárolási sebességet is tovább fejlesztették, így a végeredmény egy sokkal gyorsabb és zökkenőmentesebb felhasználói élmény.1 Legyen szó fényképezésről, videózásról, filmnézésről, vagy a közösségi média tartalmainak böngészéséről, a Xiaomi 12T teljesítménye egyik területen sem hagy kívánnivalót maga után.

A káprázatos kijelző designos külsővel párosul

A Xiaomi 12T sorozat 6,67”-es CrystalRes AMOLED kijelzői elképesztő látványt nyújtanak. A 1220 pixeles felbontású, több mint 68 milliárd színárnyalat megjelenítésére képes kijelzőt úgy alkották meg, hogy egyszerre nyújtson éles és színvilágában is részletgazdag képet, miközben az energiával is takarékosan bánik. A képességek sorát tovább gyarapítja az AdaptiveSync, amely dinamikusan igazítja hozzá a frissítési rátát a megjelenített tartalomhoz. Az Adaptive Reading mód pedig csökkenti a kijelző kékfény-kibocsátását, ezzel nyugtatva a szemet. A megjelenés minden szögből egy felsőkategóriás telefonra vall, amely Magyarországon két káprázatos színben lesz megvásárolható: fekete és kék.

Árak és elérhetőség

A Xiaomi 12T sorozat 2022. október 13-tól kapható a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül.*

*Az értékesítés kezdete egyes csatornákban eltérhet.

A Xiaomi 12T Pro 8GB+256GB tárhelyváltozatban, 339.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.
A Xiaomi 12T 8GB+128GB tárhelyváltozatban, 249.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.

Bevezetési promóció

Egy különleges bevezetési promóció keretein belül 2022. október 13-tól, október 31-ig, vagy a készlet erejéig a promócióban résztvevő partnereknél, Xiaomi 12T Pro vagy Xiaomi 12T okostelefon vásárlása esetén ráadás Mi Smart Air Fryer 3.5L termékeket adnak a vásárlóknak.