Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Megszólalt a Debrecen edzője Dzsudzsák nagy gólja után

A DVSC trénere örül is és nem is az 1 pontnak a Paks ellen, közel jártak ahhoz, hogy mindhárom hozzájuk kerüljön.

...svg content...Fotó: Dzsudzsák Balázs, a debreceni csapat játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Debreceni VSC - Paksi FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. november 12-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Várható volt, hogy a Debrecen meg fogja nehezíteni a Paks dolgát, különösen azok után, hogy Dzsudzsák Balázs már a 3. percben eredményes volt. Sokáig úgy tűnt, a korábbi válogatott csapatkapitány okos gólja 3 pontot fog érni, de a sok helyzetből egyet berúgott a Paks. Igaz, a Debrecen előtt is adottak voltak a lehetőségek arra, hogy megnyerjék a rangadót.

Srdjan Blagojevic, a DVSC trénere úgy érzi, egy nagyon megterhelő és nehéz mérkőzésen vannak túl, melynek ideje alatt nagy volt a nyomás. „Nagyon megterhelő, nehéz mérkőzésen vagyunk túl, nagy volt a nyomás. A Paks nem véletlenül vezeti a tabellát, nehéz volt ellene játszani, főként ezen a talajon, ami nem a mi játékunkat segíti. Ehhez alkalmazkodni kellett.” – nyilatkozta a Ferencváros mérkőzése előtt Blagojevic, majd nem sokkal később élre álltak a fővárosiak. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Azon a véleményen van, hogy bármelyik csapat nyerhetett volna, viszont értékelik az 1 pontot, ami mindig több mint a semmi. „Sok párharc volt, sok beadás, korai gól, aztán az utolsó percekben jött az egyenlítés, de még mindig jobb egy pontot szerezni, mint nullát. Bármelyik csapat nyerhetett volna. Alázatosnak kell maradnunk és tovább kell dolgoznunk.” – idézi a dvsc.hu.

A Paks bánhatja az elbukott 2 pontot, mert a Ferencváros csúcsformában van, és ha megnyerik az elmaradt meccsüket, 4 pontos előnyre tesznek szert. Pontosan ez a céljuk, ugyanakkor a Paks nem akarja feladni, és nem is fogja, mert még mindig van hátra pár meccs, és jelenleg 1 pont a differencia a két rivális között.

„Elégedett vagyok a csapat játékával, jó felfogásban játszottunk. A DVSC jó csapat, voltak veszélyes kontrái, de legalább félórát „elcsalt” a mérkőzésből. Reális a döntetlen, lehetett volna akár 3-3 is.” – nyilatkozott a mérkőzés után a Paks edzője, Bognár György, aki nem volt túl boldog, hiába egyenlítettek.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.